Baskan Zeybek Bölge Müdürlerini Ziyaret Etti

BASKAN ZEYBEK BÖLGE MÜDÜRLERINI ZIYARET ETTI

Gündem 13.12.2019 10:21:45 0
Baskan Zeybek Bölge Müdürlerini Ziyaret Etti

BASKAN ZEYBEK BÖLGE MÜDÜRLERINI ZIYARET ETTI

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, ilimizde yapilacak yatirimlarla ilgili Eskisehir’de bulunan bölge müdürlüklerini ziyaret etti.

Belediye Baskan Yardimcisi Murat Öner’in de eslik ettigi Eskisehir programinda, ilk olarak Eskisehir Kültür Varliklari Koruma Bölge Müdürü Asiye Saglam’i ziyaret eden Baskan Mehmet Zeybek, sehrimizde devam eden sokak sagliklastirma çalismalarina iliskin görüs alisverisinde bulundu. Burada ayrica, SIT Kurulu’nun toplantisina katilan Baskan Zeybek, Cirit Kayaligi Millet Bahçesi Projesi ile ilgili kurul üyelerine bilgi verdi.

Daha sonra, Eskisehir Iller Bankasi Bölge Müdürü Murat Karaçam’i makaminda ziyaret eden Baskan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi’nin altyapi, üstyapi ve turizm projeleri ile ilgili görüs alisverisinde bulundu. Iller Bankasi’nin hibe projeleriyle ilgili bilgi veren Bölge Müdürü Murat Karaçam ise Afyonkarahisar’in adini son yillarda artik daha sik duymaya basladigini belirterek, UNESCO tarafindan gastronomi sehri seçilmesinin özellikle bölgede çok ciddi ses getirdigini söyledi.

Iller Bankasi’nin ardindan, Eskisehir Tapu Bölge Müdürü Cevdet Kiliç ve Eskisehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel’i makamlarinda ayri ayri ziyaret eden Baskan Mehmet Zeybek, yine ilimizde yapilmasi planlanan yatirimlarla ilgili görüs alisverisinde bulundu. Bölge müdürleri, ziyaretleri nedeniyle Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve Baskan Yardimcisi Murat Öner’e tesekkür ederek, vatandasa hizmet yolunda yapilacak tüm çalismalarda basarilar diledi.

Bir dönem Afyonkarahisar’da görev yapan Eskisehir Aile Sosyal Politikalar Il Müdürü Alper Sezer’i ve Corelli Bisiklet Yönetim Kurulu Baskani hemsehrimiz Ali Korkmaz’i da ziyaret eden Baskan Zeybek, sehrimizle ilgili istisarelerde bulundu. Yapilan ziyaretleri degerlendiren Belediye Baskani Mehmet Zeybek, "Her daim dile getirdigimiz gibi, gönül baglarini güçlendirmeye, bir ve beraber olmaya devam edecegiz” dedi


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °