“Ak Parti Ilçe Teskilatlarimiz Aktif Ve Diri”

“Sezen çok çaliskan bir Il Baskani”

Gündem 7.01.2020 10:46:53 0
“Ak Parti Ilçe Teskilatlarimiz Aktif Ve Diri”

“AK Parti ilçe teskilatlarimiz aktif ve diri”

 

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Genel Merkez Teskilat Baskani Istanbul milletvekili Erkan Kandemir, MKYK üyesi milletvekilleri, Il Koordinatörü Kurtçan Çelebi ve milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte ilimizde ilçe ziyaretine çikti. Kandemir hem belediyeleri hem de teskilatlari ziyaret ederek “aktif ve diri” dedi. Kandemir, AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen için de “Çok çaliskan bir il baskani” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Genel Merkez Teskilat Baskani Istanbul milletvekili Erkan Kandemir, beraberinde Il Baskani Hüseyin Sezen, Genel Merkez Afyonkarahisar Il Koordinatörü Kurtcan Çelebi, AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri Manisa milletvekili Murat Baybatur, Izmir milletvekili Atilla Kaya, Kütahya milletvekili Ahmet Tan ve milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Emirdag, Bayat, Sinanpasa ve Sandikli ilçelerinde teskilatlar ve belediye baskanlarini ziyaret ederek görüs alisverisinde bulundular.

 

Emirdag, Bayat, Sinanpasa ve Sandikli ilçelerini ziyaret etti

 

Kandemir'in ilk ziyaret duragi Emirdag ilçesi oldu. Emirdag ilçe baskanligini ziyaret eden Kandemir, Ilçe Baskani Ismail Disiçürük ile kisa bir görüsme yapti.

Kandemir daha sonra teskilat mensuplari ile bir araya geldi. Kandemir, bu ziyaretinin ardindan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu ziyaret etti.

Burada da kisa bir görüsme yapan ve ilçe hakkinda bilgi alan Kandemir daha sonra ilçeden ayrildi. Buradan Bayat’a geçen Kandemir ve beraberindeki heyet, ilk olarak Bayat ilçe baskani Ekrem Ünal ve teskilat mensuplari ile bir araya geldi. Kandemir daha sonra da esnaf ziyareti yapti.

Ilçedeki esnaflari tek tek gezen Kandemir, talep ve önerilerini dinledi. Kandemir daha sonra da Bayat Belediye Baskani Halil Ibrahim Bodur’u makaminda ziyaret etti. AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen’in eslik ettigi ziyaretler Sinanpasa ilçesi ile devam etti. Burada ilk olarak Sinanpasa Ilçe Baskani Süleyman Aydin'i, buradan da Belediye Baskani Erdal Karaman'i ziyaret etti. Kandemir ve beraberindeki heyetin son ziyaret Duragi ise Sandikli Teskilati oldu.

Burada Ilçe Baskani Bekir Özçelik ile bir araya gelen Kandemir teskilat mensuplari ile görüs alisverisinde bulundu, talep ve önerilerini dinledi. Kandemir buradan da Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl’ü ziyaret etti

. Ziyaretlere AK Parti Teskilat Baskani Mustafa Ötken, Il Seçim Isleri Baskani Talha Hüseyin Akkaya, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk ile AK Parti Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan da eslik etti.

 

“Sezen çok çaliskan bir Il Baskani”

 

Ziyaretlerde konusan Kandemir, “Bugün Afyonkarahisar ilimizin dört ilçesini ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde partimize emek vermis degerli büyüklerimizi gördük, kendilerine tesekkür ettik. Burada onlarla hem hal olmak istedik

. Ziyaretlerimizde teskilatlarimizin aktif sekilde diri ve çalisiyor olmasi bizleri ziyadesi ile memnun etti.

Zira Il Baskanimiz Hüseyin Sezen de bu konuda oldukça çaliskan ve aktif baskanlarimiz arasinda. Kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz ana kademede çalisan gönüldaslarimiz harikulade özveri ile çalisiyorlar. Bu partinin dinamiklerini ayakta tutmanin yolu teskilatlarimizi ziyaret etmektir” dedi.

 

“1400 yillik davanin kalesini yikmak istiyorlar”

 

AK Parti Genel Merkez Afyonkarahisar Il Koordinatörü Kurtcan Çelebi de teskilatlarin 1400 yillik bir davanin mücadelesini verdigini ifade ederek söyle konustu; “Bu yüzden tüm teskilat mensuplarimiz yaptigi isin farkina vararak yapsin.

Bu davanin kalesi AK Parti’dir. Bu kaleyi yikmak için 15 Temmuz'da, 28 Subat'ta, kapatma açtilar

Neredeyse yarim asirdir binlerce sehit verdik. Teskilatlarimizin diri ve güçlü olmasinda istisarenin büyük bir önemi vardir.

Biz bu toplantilari, teskilatlarimizin heyecan, motivasyon ve dinamikligini saglamak amaciyla yapiyoruz. Faydali oldugu da bir gerçektir.”

 

“Cumhurbaskanimiz bu gücü sizlerden aliyor”

 

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen de teskilatçiligin temelinde gönüllülügün yattigini kaydederek, “Bizim partimizde görev alan her bir fert hiçbir zaman bir menfaat beklentisi içinde olmamistir.

Teskilatçilikta gönüllülük esastir. Teskilatçilik yeri geldiginde büyük fedakarliklar isteyen bir hizmettir. Teskilatçi eger kadin ise evinde çocugunu esini birakip bu dava için çalismaktir. Erkekse evinde evladini sevmek yerine, sahada çalisip bir oy fazla almanin gayreti içinde olmaktir.

Bu anlamda aramizda uzun yillardir hizmetleri olan arkadaslarimiz bunun ne demek oldugunu iyi biliyorlar.

Teskilatçilikta özel hayatiniza çok kisitli bir zaman birakirsiniz, imkanlarinizdan verirsiniz, ailenizden verirsiniz, sagliginizdan verirsiniz. Bunun karsiliginda ise Türkiye’nin aldigi yol ve elde ettigi güçtür.

Eger biz güçlü olursak her zaman bir adim öteye gider ve önlemlerimizi bir adim önce aliriz ama zayif olursak her daim geri durmak, geri çekilmek ve taviz vermek durumunda kaliriz. Unutmayin dün Sofya’dan çekildigimizde Istanbul'a geldiler

, Bakü’den çekildigimizde Ardahan’a geldiler. Yemen’den çekildik, Gaziantep’e geldiler,

Misir’dan çekildik Mugla’ya geldiler, Atina’dan çekildik her bir metrekaresi sehit kanlari ise sulanmis sehrimiz Afyonkarahisar’a geldiler. Önceki gün Libya teskeresi ile askeri anlamda Libya’ya gitme karari aldik.

Bu karari Cumhurbaskanimiza aldiran güç; evladini esine birakip kapi kapi gezen hanim teyzemizden, esini çocugunu sicak evinde birakip bizimle sahada çalisan kardeslerimizden geliyor. Bu gücü Cumhurbaskanimiza siz veriyorsunuz.

Cumhurbaskanimiz da ordumuza hedef gösteriyor. Bazen davet üzerine, bazen de terörle mücadelede” dedi.

 

Bakan firçalayan IMF memuru Cottorelli’yi ve Dervisi hatirlatti

 

AK Parti öncesini hatirlatan Sezen “Bundan 18 yil önce Türkiye’de ismi en çok anilan isimlerden bir tanesi malum ithal bakandi ama kimse ithal demiyordu. Digeri de Carlo Cottorelli. Cottorelli’yi gençlerimiz hatirlamaz ama ben size söyleyeyim o adam IMF’de siradan bir memurdu. Herkes o dönemlerde bu ismi çok iyi bilirdi. Bugün memuru geçtim IMF baskanini bile bilebilen çok az kisi vardir. Cottorelli o zamanlar müstemleke komiseri gibi ülkemize gelirdi ve milletimizin vekillerini firçalar, bakani asagilar hatta iddialara göre basbakanlarin azarlardi.

Peki neden? Çünkü Türkiye o zamanlar üç kurusa muhtaçti. Iste o günlerden bu günlere geldik.

O yüzden teskilatlarimiz çok önemli, teskilatlarimiz iri ve diri olursa Allah’in izni ile bizi yikacak bir güç yok. Bugün o güce sahibiz ve bu da sizin sayenizde” diye konustu.

 

“Teskilat demek vefa demektir”

 

Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven de “AK Parti dünyanin en büyük sivil toplum örgütüdür. AK Parti’de siyaset yapmak büyük bir mücadelenin parçasi olmak demektir.

18 yildir AK Parti’nin tüm basarilarinda teskilatlarin büyük emegi ve gayreti vardir. AK Parti asla teskilatindan bagimsiz düsünülemez. Teskilat demek vefa demektir. Bugün bu vefanin kiymetini çok iyi biliyoruz.

Çünkü boynumuzda bulunan borcun büyüklügünün farkindayiz. Üzerimize ne düsüyorsa halkimizin lehine geregini yapiyor ve yapmaya devam edecegiz” dedi.

 

Ziyaretler boyunca AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kütahya milletvekili Ahmet Tan ve Izmir milletvekili Atilla Kaya, ilçe ve belediye baskanlari da birer konusma yaparak teskilatçiligin önemine vurgu yaptilar.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °