Vücudunda Yanik Olusan Ögrencinin Babasi Konustu

Vücudunda yanik olusan ögrencinin babasi konustu

Gündem 13.01.2020 12:05:23 0
Vücudunda Yanik Olusan Ögrencinin Babasi Konustu

Afyonkarahisar’da geçtigimiz Cuma günü okul bahçesinde kartopu oynarken üzerlerine siçrayan sudan dolayi 8 ögrencinin vücudunda yaniklar olusmasi olayiyla ilgili arastirmalar devam ederken, ögrencilerden Erdogan Emir Coskun’un babasi Fahrettin Coskun, konustu

. Yetkililerden yaniklarin neden olustuguna dair açiklama beklediklerini kaydeden Coskun, “Daha agir sonuçlar olabilirdi” dedi.
Afyonkarahisar’da geçtigimiz Cuma günü okul bahçesinde kartopu oynayan çocuklarin vücutlarinda yaniklar olusmasiyla birlikte ögrenci velilerinin endiseli bekleyisi sürüyor.

Doktor raporlarini bekleyen aileler çocuklarina zarar veren maddenin ne oldugunu merak ediyor. Kartopu oynarken ayaklarinda yara olusan 2. sinif ögrencisi Erdogan Emir Coskun’un babasi Fahrettin Coskun, yetkilerden açiklama bekledigini söyledi.

Coskun, “Erdogan Emir arkadaslariyla birlikte kar oynadiktan sonra ders sonuna dogru ögretmenlerinin ‘Çoraplari islak olan var mi?’ seklinde uyarmasiyla çorabini çikarip ayagina baktiginda yara oldugunu görmüs ve annesine haber vermisler.

Bunun neden oldugunu biz merak ediyoruz. Resmi bir kurumdan açiklama bekliyoruz. Ben sehir disinda oldugum için hastaneye bir gün sonra götürdük ve hastanede de çok tatmin edici bir sey söylenmedi.

Yanik oldugu söylendi antibiyotik kremle beraber rapor vermeye gerek duymadan bizi gönderdiler.

Bizim basimiza gelen çok büyük bir durum degil bir gün sonrasinda biraz daha kizarip sismeye basladi gibi geliyor bana. Ayaginin üstüne basmaya çalistiginda biraz canim yaniyor baba diye tepkiler veriyor.

Bugün tekrar götürmeyi düsünüyoruz” dedi.

“Halimize sükrediyoruz”
Durumu agir olan çocuklarin oldugunu ifade eden Coskun, yasanan durumun kendilerini çok üzdügünü ifade etti. Coskun, “Onlari görünce de halimize sükrediyoruz. Çok üzüldük. Daha agir sonuçlarda olabilirdi.

Allah korusun herhangi bir çocugun gözüne gelebilirdi, kar yiyebilirdi.

50’nin üzerinde çocuk oldugu söyleniyor ama resmi kayitlarda 7 veya 8 çocuk oldugunu duyduk biz. 50’den fazla çocugun bu sebepten dolayi yaralandigini ögrendik.

Biz resmi kurumlara zaten müracaat ettik. Geçerli bir sey söylenmiyor ama bunun cevabini mutlaka istiyoruz. Merak ediyoruz ne kullanildi neden bu hale geldi.

Madem öyle bir durum yok bir hata yok ne oldugunu merak ediyoruz yani bir resmi kurumun bize uygun bir dille açiklama yapmasini istiyoruz” dedi.

“Okuldan dayim aldi beni”
Ayaklarinda yaniklar olusan 2. sinif ögrencisi Erdogan Emir Coskun, arkadaslariyla birlikte kartopu oynadigini ifade ederek söyle devam etti:
“Müdür geldi ayagi islak olanlar ayakkabilarini ve çoraplarini çikarsinlar dedi.

Çikardim ben de. Sonra ögretmen tuvalete götürdü, ayaklarinizi yikayin dedi.

Yikadim sonra kuruladim sinifa geldim. Ögretmen annemi aradi sonra dayim gelip beni aldi.”
Öte yandan çocugun üzerinden çikan pantolon ve ayakkabilarin üzerindeki beyaz lekeler dikkat çekti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °