Izinsiz Kullandiklari Kredi Karti Yüzünden Ölen Iki Kardes Topraga Verildi

Izinsiz kullandiklari kredi karti yüzünden ölen iki kardes topraga verildi

Gündem 15.01.2020 11:16:09 0
Izinsiz Kullandiklari Kredi Karti Yüzünden Ölen Iki Kardes Topraga Verildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kredi kartini izinsiz kullandiklari için öldürüldügü öne sürülen 2 kardes Afyonkarahisar’in Suhut ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardindan gözyaslari içinde topraga verildi.
Olay geçtigimiz 12 Ocak Pazar gecesi Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddialara göre, Veysel ve Mustafa Akpinar isimli kardesler geçtigimiz aylarda Hüseyin Aslan’a (40) ait kredi kartini izinsiz kullandi ve borçlarini ödemedi. Bu yüzden taraflar arasinda anlasmazlik yasandi.

Geçtigimiz Pazar günü ise Aslan, konuyu görüsmek için Akpinar kardeslerin çalistiklari tekstil atölyesine gitti. Ancak Aslan ile Akpinar kardeslerin arasinda yine anlasmazlik yasandi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Aslan, yanindaki tabanci ile kardeslerin üzerine kursun yagdirdi.

Akpinar kardesler olay yerinde hayatini kaybederken, Aslan ise is yerinin kepenklerini kapatarak olay yerinden ayrildi.
Is yerinden ayrilan Aslan ardindan Pamukkale ilçesi Küçükdere Mahallesi’ne giderek bu defa 7 bin TL alacakli oldugu iddia edilen Ramazan Küçük’ü evinin önünde tabanca ile vurup öldürdü.

Üç cinayetin katil zanlisi Aslan daha sonra olay yerinin yaklasik 3 kilometre ilerisinde cinayette kullandigi tabanca ile intihar etti.
Aile üyeleri cenazede güçlükle ayakta durabildi
Seri cinayetlerde hayatini kaybeden Veysel ve Mustafa Akpinar kardesler için Suhut ilçesine bagli Demirbel Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Akpinar kardesler ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuklarina ugurlandi.

Cenaze töreninde Anne Hatice ve baba Mahmut Akpinar güçlükle ayakta dururken, aile üyeleri cenaze boyunca uzun süre gözyasi döktü.
Olayda hayatini kaybeden Akpinar kardeslerin evli ve 2’ser çocuklari oldugu ögrenildi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °