Bag Evi Hirsizlari Kiskivrak Yakalandi

Bag evi hirsizlari Kiskivrak yakalandi

Gündem 16.01.2020 17:40:45 0
Bag Evi Hirsizlari Kiskivrak Yakalandi

 Afyonkarahisar il merkezine bagli Erkmen beldesinde yasanan hirsizlik olaylarina karistigi tespit edilen 4 zanlidan 3’ü polis ekipleri tarafindan yakalandi.
Afyonkarahisar il merkezine bagli Erkmen beldesinde son zamanlarda meydana gelen ikametten hirsizlik olaylarinin ardindan bölgede titiz bir çalisma yürüten Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligine bagli ekipler hirsizlik olaylarina karistigi tespit edilen 4 zanliya yönelik operasyon düzenledi.

Yapilan operasyonda Erkmen beldesi Fevzi Çakmak Mahallesi Oguzkagan Sokak'taki adresten televizyon çalinmasi, Erkmen beldesi Fevzi Çakmak Mahallesi Alpaslan Caddesi'ndeki adresten televizyon, ziynet esyalari ve degisik markalarda kol saatlerinin çalinmasi, Erkmen beldesi Dere Alti mevkisindeki bag evinden drone çalinmasi ve Erkmen beldesi Hürriyet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki adresten televizyon çalinmasi olaylarina karisan M.E., B.K. ve N.E. isimli süpheliler yakalandi.

Süphelilerin ifadelerinde hirsizlik yaptiklarini itiraf ettikleri, ikametlerden çalinan televizyon ve ziynet esyalarinin bir kisminin ele geçirildigi ve sahiplerine iade edildigi belirtildi.

Olaya karistigi tespit edilen ve halen Suriye sinirinda Uzman Erbas olarak görev yaptigi belirlenen süpheliye yönelik çalismalarin sürdügü ifade edildi. Yakalanan 3 süpheli alinan ifadelerinin ardindan adli makamlara sevk edildi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °