Eskisehir Emirdaglilar Vakfi Yöneticileri ‘3Ncü Çalistay Istisare Toplantisina Katildi

Eskisehir Emirdaglilar Vakfi yöneticileri ‘3’ncü Çalistay Istisare Toplantisi’na katildi

Gündem 18.01.2020 17:45:58 0
Eskisehir Emirdaglilar Vakfi Yöneticileri ‘3Ncü Çalistay Istisare Toplantisina Katildi

Eskisehir’deki Emirdaglilar Vakfi Baskan Yardimcisi Mehmet Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, Afyon'un Emirdag ilçesindeki ‘3’ncü Çalistay Istisare Toplantisi’na katildilar.
Emirdag Belediyesi tesislerinde düzenlenen toplantida, Emirdag ve Emirdaglilarin yurt içi ve yurt disi sorunlarina yönelik fikir alisverisinde bulunuldu.

Bu tür çalistaylarin devamini getirilmesine, istisareler sonucunda karar verildi. Istisare toplantisinin amacin, dünyadaki bütün Emirdaglilari bir çati altinda toplamak ve birlestirmek oldugu belirtilerek bunun için gerekli olan her türlü çabanin gerçeklestirilmesi kararlastirildi.

Emirdag’da, Inkilap Ortaokulu’nun ‘Emirdag Evi’ olmasi ve tüm kültürel faaliyetlerin orada yapilmasinin uygun olacagi düsünüldü. Toplantida ayrica, ögrencilerin kötü aliskanliklardan uzaklastirilacagi konusunda; uyusturucu ve okul çevresinde satilan GDO’lu yiyeceklerin satiminin önlenmesi ve bununla ilgili tüm çalismalarin yapilacaginin sözü alindi.
Eskisehir’deki Emirdaglilar Vakfi Baskan Yardimcisi Mehmet Kahya, toplantida yaptigi konusmasinda, ‘’Tüm dünyadaki Emirdaglilarin bir çati altinda birlesmesi ve kaynasmasi için vakif olarak her türlü gayreti gösterecegiz ve birliktelik saglayacagiz

Bu projemizi de birlikte hayata geçirmeye çalisacagiz.

Bu istisari toplantimiz verimli ve olumlu geçti’’ diye ifade etti.
Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu toplantida yaptigi konusmasinda, '’Tüm dünyadaki Emirdaglilarin bir çati altinda birlesmesi ve kaynasmasi için tüm gayretlerimi gösterecegim. Emirdagimiz için, bize ne görev düsüyorsa yapmaya hazirim' dedi.
Emirdag Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen genis katilimli toplantiya; Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag Ilçe Jandarma Karakol Komutani Onur Çetin, Polis Merkezi Amiri Mustafa Toygar, Emirdag Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Kadir Teke, Ak Parti Ilçe Baskani Ismail Disiçürük, Belçika Emirdaglilar Birligi Baskani Osman Mizrak ve yönetim kurulu üyeleri, Eskisehir'deki Emirdaglilar Vakfi Baskan Vekili Mehmet Kahya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Emirdag Ilçesi Kalkindirma ve Dayanisma Dernegi Baskani Metin Akin, Emirdag Engelliler Dernegi Baskani Ahmet Sahbaz, Emirdag Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Kutlu Teberik, Emirdag Ticaret Odasi Baskani Halil Ibrahim Aktepe, çalistay koordinatörü Kadir Han Çakir katildilar.


Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °
Cuma 26 ° / 11.3 °