Belediyeye Gelen Ilk Bin Ögrenciye Sinema Bileti

KARNE HEDIYENIZ BIZDEN

Gündem 18.01.2020 20:07:34 0
Belediyeye Gelen Ilk Bin Ögrenciye Sinema Bileti

KARNE HEDIYENIZ BIZDEN

BASARI BELGENI GETIR, BILETI KAP

 

           Afyonkarahisar Belediyesi sosyal projelerine ara vermeden devam ediyor. Yariyil tatilinin girmesi ile birlikte sosyal medya hesaplarindan ögrencilere sürpriz hazirlayan Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tam bin ögrenciye ücretsiz sinema bileti hediye ediyor.

           Park Afyon Cinemaximum isbirliginde düzenlenen proje kapsaminda 21 Ocak Sali günü mesai bitimine kadar basari belgesi ile birlikte Belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne gelen ilk bin ögrenci, Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoglu filmlerinden herhangi birini izleme firsati bulacak.

         Ögrencilerin ücretsiz biletlere sahip olmasi için yapmalari gereken tek sey Belediyemizin sosyal medya hesaplarini facebook, twitter ve instagram takip edip, gönderiyi begenmek paylasmak ve arkadaslarini etiketlemek… Konuyla ilgili Afyonkarahisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarindan  yapilan duyuru ise su sekilde;

Yariyil tatili basladi, çok çalistiniz, simdi ödül zamani.  

 Basarili ögrencilerimiz!

Hesabimizi takip edin!

Gönderimizi begenin!

Retweetleyin! (Paylasin)

Sinema biletini kapin…

Arkadaslarinizi etiketleyin

Cumartesi- Pazar dahil (08:30-17:30)  saatleri arasi, 21 Ocak Sali günü mesai bitimine kadar kimlikleri ve basari belgeleri ile Belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne (Kat-2) gelen ilk bin ögrencimize sinema bileti bizden..

ÇANAKKALE SEHITLERINI ANIYORUZ

Belediyenin bir diger sürprizi ise 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yildönümü nedeniyle düzenleyecegi siir yarismasi. Afyonkarahisar “Çanakkale Sehitlerini Aniyor” basligi altinda düzenlenecek siir yarismasinda dereceye girenler ödüllendirilecek. Birinciye küçük altin, ikinci ve üçüncüye tablet ve birçok sürpriz ödülün yer alacagi yarismaya katilanlar arasindan yapilacak çekiliste 40 kisiyi Çanakkale’ye gönderilecek.  


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °