Murat Daginda Hem Kayak Hem Hamam Keyfi

Murat Dagi'nda hem kayak hem hamam keyfi

Gündem 22.01.2020 09:40:32 0
Murat Daginda Hem Kayak Hem Hamam Keyfi

Kütahya’da kayakseverlerin hem kayip hem de kaplicalardan faydalanabildigi Murat Dagi Termal Kayak Merkezi, sömestir tatilinde büyük ilgi görüyor.
2312 rakimli Murat Dagi’nin 1850’inci metresindeki Sariçiçek Yaylasi Gölyeri ile Tahtaoluk mevkileri arasinda bulunan kayak merkezi, adeta Uludag'i aratmiyor.

Önümüzdeki dönemde kayak merkezinin daha da gelisecegini belirten Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, “Murat Dagi’nin önemli bir özelligi daha var. Ayni zamanda termal su imkanlari var, yani kaplica imkanlari var bin 450 metre yükseklikte.

Türkiye’nin termal kayak merkezi olarak önemli bir spor merkezi olmaya aday bir noktasindayiz.

Önemli çalismalar yapildi. Buraya bir bebek asansörü kazandirildi, snowtrack, kar motosikleti, kayak takimlari, bir kayak merkezi içinde barinabilecek merkez insa ettik. Insallah önümüzdeki dönemde daha önemli çalismalar yapacagiz” diye konustu.
Murat Dagi Termal Kayak Merkezi'nin 12 ay tatil yapilabilen bir yer oldugunu belirten Akçadurak, “Sömestir tatili nedeniyle Murat Dagi’ndaki tatil merkezimiz yogun ilgi görüyor.

Çevre illerden özellikle Afyonkarahisar, Usak, Izmir, Eskisehir’den çok yogun talep var. Murat Dagi’nin en büyük özelligi gündüz kayak yapan vatandaslarimiz aksam kaplicalarimizda hamam keyfi yapabiliyor olmasi. Gelmek isteyen vatandaslarimiz mutlaka rezervasyonunu yaptirsinlar.

Onlari burada agirlamaktan mutluluk duyariz” dedi.
Gediz Kaymakami Muhammt Önder, “Bugün açilisini yaptigimiz tesis aslinda kayak merkezinin bir bölümü. Merkezimiz tamamlandigi zaman profesyonel bir görünüme kavusacak

. Bundan önce doga turizm merkezi olan Murat Dagimiz bundan sonra kayagin merkezi olacaktir. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
Murat Dagi Kayak Merkezi'nin keyfini çikartan kayakseverler, ilgi ve alakadan dolayi Gediz Belediyesine tesekkür ettiler.


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °