Emirdag Belediyesi Yeni Hizmet Binasina Kavusuyor

Emirdag Belediyesi yeni hizmet binasina kavusuyor

Gündem 14.02.2020 16:03:57 0
Emirdag Belediyesi Yeni Hizmet Binasina Kavusuyor

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’nun 56 proje arasinda yer alan “Belediye Yeni Hizmet Binasinda” sona gelindi. Baskan Koyuncu, Yeni hizmet binasinin Emirdag’a yakisir bir bina olacagini söyledi.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu seçim öncesi söz verdigi projeleri teker teker hayata geçirmeye devam ediyor. Baskan Koyuncu 56 proje içerisinde yer alan “Belediye Yeni Hizmet Binasinda” sona yaklasildi.

Yeni hizmet binasi hakkinda bilgiler veren Baskan Koyuncu, “Hali hazirda Is Merkezinin içerisinde hizmet veren belediye binamiz mevcut durumu itibariyla kapasite ve erisilebilirlik konusunda yetersiz kalmaktadir.

Merkeze yakin Emirdag’imiza yakisir ulasimi kolay eski KYK Erkek ögrenci yurdu gerekli tetkik ve kontrolleri yapildiktan sonra devir alinarak iç kaba onarim yapilmis ince dekorasyon için ihale süreci tamamlanmistir.

Kisa süre içerisinde hizmet standardini yükselterek akilli, teknolojik binamizda hizmet verecegiz.

Eski binamiz ise ek hizmet binasi olarak Sosyal Market, Nikah Salonu v.b. belediyemiz bazi birim müdürlükleri ile hizmetine devam edecektir. Geçis asamasi tamamlandiktan sonra eski hizmet binamiz içinde ve disinda yeni bir projemiz faaliyete geçecektir” dedi.


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °