“Afyonkarahisara Layik Olmaya Devam Edecegiz”

“AFYONKARAHISAR MILLI MÜCADELENIN SEMBOL SEHRI”

Gündem 14.02.2020 16:52:23 0
“Afyonkarahisara Layik Olmaya Devam Edecegiz”

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Adalet Bakani Abdülhamit Gül, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in ev sahipliginde gerçeklesen ziyarete Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroglu, Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven, Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban, AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen ve beraberindeki heyet katildi.

“AFYONKARAHISAR MILLI MÜCADELENIN SEMBOL SEHRI”

Adalet Bakani Abdülhamit Gül’ü ilimizde agirlamaktan duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Zeybek, Belediyemizin çalismalariyla ilgili kendisine bilgi verdi. Sehrimize  gelmekten duydugu mutlulugu ifade eden Adalet Bakani Abdülhamit Gül ise “Afyonkarahisar hem turizm, hem kültür, hem de tarihi açidan milli mücadelenin sembol sehri.  Belediye Baskanimiza hayirli olsun ziyaretinde bulunmak amaciyla buradayiz” dedi.

“AFYONKARAHISAR'A LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Son yerel seçimlerin ardindan AK Parti’ye vermis oldugu destekten dolayi tüm Afyonkarahisarlilar’a tesekkür eden Bakan Gül,” Insallah hizmetlerle Afyonkarahisar’a layik olmaya devam edecegiz. Bizlerde basta Cumhurbaskanimizin talimatlariyla Afyon’a her zaman destek olduk, Sayin Bakanimiz, Sayin Milletvekillerimizle birlikte Afyon’a hizmet etmeye devam ediyorlar. Hükümetimiz olarak da yine Afyon’a her türlü destegi vermeye devam edecegiz." dedi. 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °