Ak Partide Birim Baskanliklarinda Görev Degisimi

AK Parti’de birim baskanliklarinda görev degisimi

Gündem 17.02.2020 17:24:17 0
Ak Partide Birim Baskanliklarinda Görev Degisimi

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanliginda görev degisimi oldu. Il Yürütme Kurulunda ve Il Yönetiminde olan dördü görevli toplam bes kisinin görev yerleri degisti. Görevlendirme Il Baskani Hüseyin Sezen’in tensipleri ile yapildi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Yürütme Kurulunda görevli bes birim baskaninin görev yerleri degisti. AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen’in karari ile yapilan degisiklikte, Teskilat, Tanitim ve Medya, Ar-Ge, Il Dis Iliskiler ve Il Çevre, Sehir ve Kültür baskanlarinin görevlerinde degisiklige gidildi.

 

Il Teskilat Baskani Yakup Yilmaz oldu

 

Buna göre Il Teskilat Baskani olan Mustafa Ötken Il Dis Iliskiler Baskani olurken, Ötken’in yerine Il Ar-Ge Baskani olan Yakup Yilmaz Teskilat Baskani olarak atandi. Il Tanitim Medya Baskanligi görevine ise Il Dis Iliskiler Baskani olan Ibrahim Eroglu görevlendirildi. Teskilat Baskani olan Yakup Yilmaz’dan bosalan Il Ar-Ge Baskanligi görevine ise daha önce Il Çevre, Sehir ve Kültür Baskani olan Ali Akçasu atandi. Il Çevre, Sehir ve Kültür Baskanligi görevine ise Il Yönetim Kurulu üyesi olan Tahsin Aydin getirildi.

 

“Yol arkadaslarima basarilar diliyorum”

 

Konuya iliskin bir açiklama yapan Sezen, “Görev yerleri degisen arkadaslarimiz zaten teskilatimiza önemli görevleri yürütüyorlardi. Bundan sonra da basariyla sürdürdükleri görevlerini diger arkadaslarimiza devrederek çitayi daha da yukari çekeceklerdir.

Bu bir bayrak yarisidir. Birbirinden kiymetli olan arkadaslarimizin her birinin de hedefi kizil elmadir. Bugüne kadar bütün seçimleri basariyla atlatmis olan yol arkadaslarimizin her birine de yeni görevlerinde basarilar diliyorum” dedi


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °