Milletvekili Taytak Baskanlari Ankarada Agirladi

Milletvekili Taytak baskanlari Ankara’da agirladi

Gündem 20.02.2020 13:02:54 0
Milletvekili Taytak Baskanlari Ankarada Agirladi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yöneticilerini ve MHP’li belediye baskanlarini Ankara’da misafir etti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yöneticileri ve belediye baskanlariyla birlikte mecliste MHP grup toplanti salonunda bir araya geldiler.

Milletvekili Taytak’in baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Il Baskani Mehmet Kocacan, Baskan Yardimcilari Dogan Simsek ve Ahmet Kahveci, Il Sekreteri Beytullah Bostanci ve belediye baskanlari katildi.

TBMM MHP grup toplantisinda gerçeklesen istisare toplantisinda belediye baskanlari yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda Milletvekili Taytak’i bilgilendirdiler. Ziyaret hakkinda bilgiler veren Taytak, “Il yöneticilerimiz ve belediye baskanlarimizla birlikte Ankara’da mecliste bir araya geldik. Bugün belediyeler birligi genel sekreterligini ziyaret edecegiz.

Orada geçen yil içerisinde genel sekreterimizden ilçeler ve beldelerimiz için ihtiyaçlarimizi ifade etmistik. Onlarda hazirlik yaptiklarini bize söylediler. Bu dönem insallah o hizmetleri almak için buradayiz.

Belediye baskanlarimizi heybelerine bir seyler doldurup gönderecegiz” dedi.

 

“Baskanlarimiz kisa sürede ciddi çalismalar yapti”

31 Mart yerel seçimlerinden sonra il teskilatimizla birlikte tüm belediye baskanlarimizi ziyaret ettik.

Son dönemde ilçe ve belediye baskanlarimizla birlikte her ay bir ilçemizde bir beldemizde bir araya geliyoruz.

Orada bulunan vatandaslarimizla da bir araya geliyoruz. Belediye baskanlarimizin yaptiklari hizmetleri yerinde inceliyoruz.

Seçimlerden kisa bir süre geçmesine ragmen belediye baskanlarimiz vatandaslarimiza verdigi sözleri yerine getirme noktasinda çok ciddi bir çalisma içerisindeler. Bu toplantimizda belediye baskanlarimiz bugüne kadar yaptiklari hizmetleri ve yapacaklarini paylasiyorlar” diye konustu.

 

Baskanlar TBB’yi ziyaret etti

Istisare toplantisinin ardin Milletvekili Taytak ve MHP heyeti Türkiye Belediyeler Birligine geçtiler. MHP heyetini TBB Genel Sekreteri Birol Ekici karsiladi. MHP’li heyetin adina verilen yemegin ardindan Genel Sekreter Ekici MHP’li belediye baskanlari ile bir toplanti gerçeklestirdi. Ekici, ziyaretten dolayi Milletvekili Taytak’a ve heyete tesekkür etti.

Ekici yil içerisinde baskanlarin taleplerinin yerine gelecegini ifade etti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °