Sosyal Yardimlar Genel Müdür Yardimcisi Tarlaci Afyonkarahisarda Temaslarda Bulundu

Sosyal Yardimlar Genel Müdür Yardimcisi Tarlaci Afyonkarahisar’da temaslarda bulundu

Gündem 20.02.2020 14:35:36 0
Sosyal Yardimlar Genel Müdür Yardimcisi Tarlaci Afyonkarahisarda Temaslarda Bulundu

 

Aile ve Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi, Sosyal Yardimlar Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Tarlaci, Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret ve görüsmeler yapti. 

Ilk olarak Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’i makaminda ziyaret eden Tarlaci, gerçeklestirdigi nezaket ziyaretinde Afyonkarahisar’da Aile ve Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi bünyesindeki kurumlar vasitasiyla yürütülen sosyal yardim projeleri ve konulari ile ilgili fikir alisverisinde bulundu.

 Tarlaci daha sonra Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek’i ziyaret ederek Zeybek’e baskanlik görevinin hayirli olmasini dileyerek, Belediye Baskani olarak Zeybek’in Afyonkarahisar’a müspet katkilar sunacagina inandigini ifade etti. Tarlaci, “Mehmet Zeybek baskanimiz bir Afyonkarahisar asigi ve hizmet adamidir. Görevinde basarili olacagina süphemiz yoktur” dedi. Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ile de bir araya gelen Tarlaci, Çoban’in Il Genel Meclisi bünyesinde Afyonkarahisar il genelinde önemli basarilara imza atacagina inandigini belirtti.

Tarlaci son olarak Aile Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügünü ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi da ziyaret eden Tarlaci, yetkililerden bilgiler alarak Afyonkarahisar’a yapilacak hizmetleri görüstü. Tarlaci, Aile ve Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi bünyesinde Afyonkarahisar ile ilgili projeleri yakinen takip ettigini belirterek sehir olarak Afyonkarahisar’in bakanligin pek çok projesinden istifade ettigini de sözlerine ekledi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °