“2019Da Ülkem Için Bir Fikrim Var” Projesindeki Fikirler Uygulanmaya Baslandi

“2019’DA ÜLKEM IÇIN BIR FIKRIM VAR” PROJESINDEKI FIKIRLER UYGULANMAYA BASLANDI

Gündem 22.02.2020 11:43:54 0
“2019Da Ülkem Için Bir Fikrim Var” Projesindeki Fikirler Uygulanmaya Baslandi

“2019’DA ÜLKEM IÇIN BIR FIKRIM VAR” PROJESINDEKI FIKIRLER UYGULANMAYA BASLANDI

 

Iletisim Baskanliginca baslatilan "2019'da Ülkem Için Bir Fikrim Var" projesi kapsaminda sunulan fikirler, ilgili bakanliklar ve kurumlar tarafindan yapilan degerlendirme sonrasi uygulamaya geçmeye basladi.

Twitter hesabindan yapilan açiklamada, vatandaslarin öneri ve fikirlerini ilgili kamu kurumlarina dogrudan aktarabilmeleri ve hayata geçirebilmeleri amaciyla "2019'da Ülkem Için Bir Fikrim Var" projesinin baslatildigi hatirlatildi.

Proje kapsaminda sunulan fikirlerin, ilgili bakanliklar ve kurumlar tarafindan degerlendirilmeye alinarak hayata geçirilmeye baslandigi belirtilen açiklamada, söz konusu projeye basvuran 19 yasindaki Seyma Bilmez isimli genç kizin videosu yer aldi.

Projeye Osmaniye'den katildigini belirten Bilmez, projesini ders çalisirken yazdigini, birinin fikrini okumasinin çok hosuna gidecegi için katildigini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan kabul edilen projesinin hayata geçirilecek olmasindan dolayi çok mutlu oldugunu ifade eden Bilmez, sunlari kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan özellikle gençlerimiz için ben de dahil pek çok etkinlik düzenleniyor. Benim fikrim de kirsal kesimlerde, köylerde bu etkinliklerin yayginlastirilmasi. Örnegin ata sporlarimiz at biniciligi, okçuluk veya yine kirsal alana yönelik seracilik, zirai kurslar olusturulabilir."

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu ile görüsmesine de yer verilen videoda Bilmez, Bakan Kasapoglu'na kendisine ve gençlere verdigi destekten dolayi tesekkür etti.

Bakan Kasapoglu da amaçlarinin, firsat esitligi noktasinda herkesin Bakanligin imkanlarindan faydalanabilir kilmasi oldugunu söyledi.

Söz konusu projenin kendileriyle ayni duyguyu paylastigini ve ayni hedefi odakladigini söyleyen Kasapoglu, projeye öncülük ettikleri için Cumhurbaskanligi ve Iletisim Baskanligina tesekkür etti,


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °