Baskan Mehmet Zeybekin Regaip Kandili Mesaji

BASKAN MEHMET ZEYBEK’IN REGAIP KANDILI MESAJI

Gündem 26.02.2020 18:51:10 0
Baskan Mehmet Zeybekin Regaip Kandili Mesaji

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi. Mübarek Üç Aylarin baslangici olan Regaip Kandili’nin Ramazan-i Serif'in müjdecisi oldugunu belirten Baskan Zeybek, bu aylarda sevgi, saygi ve yardimlasma duygularinin doruga ulastigini vurguladi.

Kandillerin kardeslik duygularini pekistirdigini ve insanlari en kutsal gün oldugunu vurgulayan Baskan Mehmet Zeybek, insanlarin birbirine karsi daha hosgörülü ve saygili davrandigi bu aylarin toplumda huzuru pekistirecegine ifade etti. Baskan Zeybek, açiklamasina söyle devam etti; “Regaip Kandili üç aylarin baslangicidir. Yüce Rabbimize sonsuz sükürler olsun ki, yeni bir rahmet iklimi olan mübarek üç aylara kavusmus bulunuyoruz. Bu aylar, yeni bir heyecanla ibadet hayatimizin daha canli tutuldugu rahmeti bol, bereketli bir mevsimdir. Mübarek üç aylar ve içerisinde barindirdigi kandiller, dostluk, komsuluk, akrabalik ve kardeslik duygularini artiran, maneviyatimizin daha da güçlenmesine vesile güzel zaman dilimleridir. Insanlarin birbirine karsi daha hosgörülü ve saygili davrandigi bu aylarin toplumumuzdaki iç huzur ve kardesligi pekistirecegine inaniyorum. Regaip Kandili'nin bizlere sundugu düsünme firsatini kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberligimizi pekistirmeliyiz. Kardeslik ve beraberligimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberligimizi korumaya gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm hemserilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi, bütün Islam âleminin ve insanligin baris ve huzur içinde olmasini Cenab-i Allah'tan niyaz ediyorum.”


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °