“Devletimizin Ve Ordumuzun Yanindayiz”

“Devletimizin ve ordumuzun yanindayiz”

Gündem 3.03.2020 13:41:03 0
“Devletimizin Ve Ordumuzun Yanindayiz”

 

Büyükkalecik (Kocatepe) Belediye Baskani Abdullah Çelik baskanliginda toplanan belediye meclis üyeleri, Suriye’nin Idlib kentinde 34 Mehmetçigimizin sehit edilmesi sonrasinda baslatilan Bahar Kalkani Harekatina destek verdi.

 

Büyükkalecik (Kocatepe) Belediye Baskani Abdullah Çelik baskanliginda toplanan belediye meclis üyeleri, Mart ayi meclis toplantisini dün gerçeklestirdi. Bayraklarla süslenen meclis salonunda Belediye Baskani Abdullah Çelik tarafindan okunan bildiride su ifadeler yer aldi:

“Ülkemiz hudutlarinin ve halkimizin güvenligini saglamak ve Ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karsi yürüttügümüz mücadelenin, geçmiste oldugu gibi bugün de devlet millet bütünlesmesiyle, birlik ve beraberlik içinde basariya ulasacagina yürekten inaniyoruz. Kendi savunmasiz halkina bombardiman yaparak binlerce masum insani öldüren rejim güçlerinin, sinir hattimizda ki hain planlarini bozan ve bekamizi güvence altina alan Bahar Kalkani Harekâti, ayni zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vaad etmektedir.

Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel degerlerine sahip çikan Türkiye, Zeytin Dali, Firat Kalkani, Baris Pinari harekatlarinda oldugu gibi Bahar Kalkani Harekati ile de bölgesinde de yeni bir iklimin olusumunu saglayacagina inancimiz tamdir.

Bu çerçevede, Belediye Meclisi olarak, Bahar Kalkani Harekâtinda ülkemizin ve Kahraman Mehmetçigimizin yaninda oldugumuzu bildiriyoruz. Inaniyoruz ki gün, her türlü siyasi görüs ayriliklarini bir kenara birakarak bir ve beraber olma günüdür.

Çünkü söz konusu olan milli güvenligimizdir, ülkemizin bekasidir.

Harekâtin basari ile tamamlanacagina yürekten inaniyor, ülkemizin ve asil milletimizin egemenlik ve bagimsizligi için canlarini feda eden tüm sehitlerimizi ve hayatta olan gazilerimize, asil ve vefakâr milletimize saygi ve sükranlarimizi sunuyoruz.

Idlib basta olmak üzere karada, denizde ve havada yurt içinde ve sinir ötesinde zorlu hava ve arazi sartlarinda asil milletimizin sevgi, güven ve duasindan aldigi ilhamla görevlerini büyük bir kahramanlikla yürüten kahraman askerlerimize de saglik, esenlik içinde kazasiz, belasiz, hayirli ve basarili görevler diliyoruz" dedi.


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °