Milletvekili Taytak Is Adamlarini Ziyaret Etti

“Bu eserleri Afyonkarahisar’a kazandirmaliyiz”

Gündem 11.03.2020 16:11:07 0
Milletvekili Taytak Is Adamlarini Ziyaret Etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ilimize deger katan is adamlarini ve bazi sivil toplum kuruluslarini ziyaret etti.

 

Tinaztepe Sirketler Gurubu Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Karakol’u Sinanpasa Ilçesine bagli Tinaztepe Kasabasindaki fabrikasinda ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, fabrikada incelemelerde bulunarak yetkililerinden bilgiler aldi. Milletvekili Taytak’a, Il Baskani Mehmet Kocacan ve parti yönetimi de eslik etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren is adami Ahmet Karakol, ilimiz ekonomisi ve fabrika çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Fabrikanin kurulmasindan isletilmesine kadar emegi geçenlere tesekkür eden Milletvekili Taytak, “Ülkesine ve memleketine hizmet eden ilimizin ekonomisine katki saglayan is adamlarimizin her zaman yanindayiz” dedi.

 

 

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra Alimoglu Mermer Grubu Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Alimoglu’nu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasinda ziyaret etti. Is adami Alimoglu, isyerinde kurdugu antika eserleri ve Türk tarihini simgeleyen yapitlarin bulundugu, müzeye çevirdigi sirketini gezdirdi. Milletvekili Taytak ve MHP heyeti, antika ve tarihi eserleri görünce hayran kaldilar. Ziyarette konusan Milletvekili Taytak, “Alimoglu ailesi, ilimizin köklü, kültürlü ve dogduklari sehre en büyük emek ve hizmet vermeye çalisan bir ailedir. Ibrahim Alimoglu büyügümüz simdiye kadar sosyal sorumluluk içerisinde topladigi tarihi ve antika eserlerini görme firsati bulduk. Bu eserleri ilimizde yasayan vatandaslarin ve turistlerinde mutlaka görmesi lazim.

Bu eserlerin ilimizde bir müze de degerlendirilmesi temenni ediyorlar.

Ben buradan sayin valimize, sayin belediye baskanimiza ve kültür ve turizm il müdürlügümüze rica ediyorum.

Bu teklifi bir an önce degerlendirip, bu güzel degerlerimizi Afyonkarahisar’imiza kazandirmaliyiz

. Bu hepimizin boynunun borcudur. Bende üzerime düsen ne görev varsa yapmaya hazirim” dedi. Is adami Alimoglu ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Taytak daha sonra Sapçi Ahsap ve Mobilya fabrikasi sahibi Bekir Sapçi’yi da ziyaret ederek çalismalarinda basarilar diledi.

 

Taytak, Gümüs ve Demir’i ziyaret etti

Is adamlari ziyaretlerinden sonra Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskani Serhat Gümüs ve Türkiye Kamu-Sen Il Temsilcisi Mehmet Demir ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Taytak, burada hem ilimizle ilgili hemde oda ve sendika çalismalari ile ilgili görüs alisverisinde bulundu.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °