Mali Müsavirler Odasi Baskani Serhat Gümüs, 18 Mart Sehitleri Anma Günü Mesaji

18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi

Gündem 17.03.2020 16:51:57 0
Mali Müsavirler Odasi Baskani Serhat Gümüs, 18 Mart Sehitleri Anma Günü Mesaji

18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskani Serhat Gümüs, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yil dönümü dolayisiyla mesaji;

“Türk ve dünya tarihinin önemli dönüm noktalarindan biri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yil dönümü. Bu essiz zafer; azmin, kararliligin en büyük göstergesidir.

Çanakkale’nin kahramanlari, umudun bittigi yerde inancin, gücün tükendigi yerde azmin, silahin olmadigi yerde yüregin her türlü olumsuzlugu yenebilecegini ispat emistir. Bu büyük gün, Türk milletinin hangi sart altinda olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabilecegini açikça gözler önüne sermektedir. 

Bugün, din, dil, irk, inanç farki gözetmeksizin cani ve kani pahasina topraklarini savunan sehitlerimizin, gazilerimizin, saygiyla, sevgiyle, minnetle anildigi kutsal bir gündür.

Vataninin bagimsizligi, birligi ve bütünlügü için basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaslari olmak üzere kendini bu yola adayan tüm kahramanlarimizi ve kanlarini, canlarini seve seve veren tüm sehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle aniyorum.”


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °