Belediye Baskani Mehmet Zeybek;

“81 ILDE 81 OKULUN LOKUMLARI BIZDEN”

Gündem 20.03.2020 18:13:19 0
Belediye Baskani Mehmet Zeybek;

BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK;

“81 ILDE 81 OKULUN LOKUMLARI BIZDEN”

          Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Twitter hesabindan ilk ders günü ilk teneffüsün 40 dakika olacagini açiklamasinin ardindan Belediye Baskani Mehmet Zeybek’ten destek geldi.Bakan Ziya Selçuk'un, resmi Twitter hesabindan yaptigi “Çocuklar evde sikildiginizi, okulu özlediginizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndügümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacagiz" açiklamasinda bulunmustu.

           Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk'a sosyal medya hesabi araciligiyla mesaj gönderdi. Bakan Selçuk'un tweetini alintilayan Baskan Zeybek, 81 ilde 81 okula lokum göndereceklerini açikladi.

Baskan Zeybek, mesajinda 40 dakika teneffüste Dünyaca ünlü Afyon Lokumunu tatmadan olmazdi…

Degerli Bakanim Ziya Selçuk, lezzetin baskenti Afyonkarahisar’imizin meshur lokumu ile ögrencilerimizin agzini tatlandirmak isteriz “dedi.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in bu mesaji binlerce kisiye ulasarak ülke genelinde büyük ilgi gördü.  

Belediye olarak egitime her alanda destek olmaya devam edeceklerini belirten Baskan  Zeybek, “Afyonkarahisar lokumu, sucugu, mermeri ve lezzetleri ile meshur. 81 ilde 81 okuldaki ögrencilerimize Afyonkarahisar’imizin lezzetlerinden lokum ile tanistiralim istedik.

Milli Egitim Bakanligimizin belirleyecegi okullara lokumlari gönderecegiz.

Sözümüzün arkasindayiz. Ögrencilerimize destek olmak için sosyal medya hesaplarindan paylasim yaptik. Biz bu kadar ilgi görecegini beklemiyorduk gerçekten.

Bizde sasirdik. Insallah ulasabildigimiz yere kadar göndermeye çalisacagiz. Ayrica sosyal medyadaki paylasimlarimizin altina da ‘Gastronomi Sehri Afyonkarahisar’ diye de yazdik.

Gastronomi Sehri oldugumuz içinde lezzetlerimizi diger illere tanitmis olacagiz” dedi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °