Bolvadin Belediyesporlu Futbolculardan Evde Kal Mesaji Yayinladi.

Bolvadin Belediyesporlu futbolculardan Evde Kal mesaji Yayinladi.

Gündem 26.03.2020 11:11:05 0
Bolvadin Belediyesporlu Futbolculardan Evde Kal Mesaji Yayinladi.

Bolvadin Belediyesporlu futbolculardan Evde Kal mesaji

Bölgesel Amatör Lig 8. grupta mücadele eden Afyonkarahisar temsilcisi Bolvadin Belediyesporlu futbolcu ve teknik adamlar korona virüs sebebiyle ertelenen lig maçlari nedeniyle izinli olduklari halde bulundulari sehirlerden kisa videolar çekip sosyal medya üzerinden paylasarak formasini terkettikleri Bolvadin halkina saglik için evde kalin mesaji verdiler


Futbolculardan takim kaptani Emrah Sunay, Hakan Toker çocuklari ile birlikte çektikleri mesajlari paylasirken, Kadir Salih anneannesi ile Türk halkina saglik için evde kalin mesaji verdi.

Bolvadin Belediyespor Teknik Direktörü Ünsal Yasar, Yardimci antrenörü Ismail Aksu, kaleci antrenörü Ugur Yüksel, futbolculardan Emre Kurt, Muhammed Emin Balci, Rüstem Yigit Yikilmaz, Kamil Yüksel, Yusuf Çiçek, Fatih Erdogan, Basri Taha Pesen, Furkan Samet Seven, Nevzat Çizmeci ve Berkay Veli Çoskun’un katildigi projeye, Bolvadin Kirmizi simsekler taraftar grubu baskani Ömer Inci’de birer video göndererek destek verdi.

Bolvadin Belediyesporlu futbolcularin bu sosyal sorumluluk projesi taraftarlar ve Bolvadin halki tarafindan begeni ile karsilandi ve kisa sürede yüzlerce begeni ve paylasim gerçeklestirildigi kaydedildi.


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °