Uysal, 1 Aylik Milletvekili Maasini Korona Virüs Pandemisinde Kullanilmak Üzere Bagisliyor

Uysal, 1 aylik milletvekili maasini Korona virüs pandemisinde kullanilmak üzere bagisliyor

Gündem 27.03.2020 16:34:47 0
Uysal, 1 Aylik Milletvekili Maasini Korona Virüs Pandemisinde Kullanilmak Üzere Bagisliyor

Demokrat Parti Genel Baskani Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 1 aylik milletvekili maasini Korona virüs pandemisinde kullanilmak üzere bagisliyor


(DP Basin Merkezi – 27 Mart 2020) Demokrat Parti Genel Baskani Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 1 aylik milletvekili maasini Korona virüs pandemisinde kullanilmak üzere bagisliyor.

Sosyal medya hesabi twitter üzerinden açiklama yapan Genel Baskan Uysal, “Ister TBMM uhdesinde ister TC Devleti’nin olusturacagi bir fonda Korona Virüs Salgini-Pandemi’si ile mücadele amaciyla öncülük yaparak 1 Milletvekili maasimi bagislamak istiyorum” dedi.

Demokrat Parti Genel Baskani Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’in yeni resmi twitter hesabi @DpGultekinUysal adresinden yaptigi paylasim söyle:

“Türkiye, büyük travmalar, yikimlar sonrasi ortaya çikan kusatici ve kapsayici iklimi hem karsi karsiya oldugumuz krizi yönetmek hem de birikmis problemleri çözebilmek için bir ‘Yaratici Yikim’ dinamigine dönüstürmeli!

Böyle bir süreçte, Siyasetin aldigi kararlarin toplumsal karsiliginin yüksek olmasi için özellikle siyasi liderler ve yüksek devlet yöneticilerinin kendi yapmadigi hiçbir tedbir ve fedakârligi vatandaslarimizdan istememeleri gerekir.

Bu anlayis içerisinde ister TBMM uhdesinde ister Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin olusturacagi bir fonda Korona Virüs Salgini-Pandemisi ile mücadele amaciyla öncülük yaparak 1 Milletvekili maasimi bagislamak istiyorum.”


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °