“Disari Çikmayarak Yogun Bakimin Tavani Yerine Evlerinizde Televizyon Seyretmeyi Tercih Edin”

“Virüs hizla yayiliyor, disari çikmayin”

Gündem 28.03.2020 12:00:25 0
“Disari Çikmayarak Yogun Bakimin Tavani Yerine Evlerinizde Televizyon Seyretmeyi Tercih Edin”

 

 

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte ziyaret turuna çikti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Saglik Müdürü Serhat Korkmaz ve Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret eden Sezen ve Yurdunuseven halka “Virüs çok hizli yayiliyor.

Zorunlu olmadikça disari çikmayin” çagrisi yaptilar.

 

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz, Emniyet Müdürü Ali Temiz ve Saglik Müdürü Serhat Korkmaz’i ziyaret etti. Koronavirüs dolayisiyla yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Sezen ve Yurdunuseven halkin tedbiri elden birakmamasi yönünde çagrida bulundu.

 

“Virüs çok hizli yayiliyor, isi olmayan evinde dursun”

 

Yurdunuseven konusmasinda, “Ilimizde koronavirüs konusunda yapilan çalismalarla ilgili bilgi almak amaciyla öncelikle Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Onlarin 65 yas ve üzeri vatandaslarimiz üzerinde yaptiklari çalismalar konusunda bilgi aldik. Simdi de Saglik Müdürümüzü ziyaret ettik. Koronavirüsün son durumu ile ilgili bilgi almak için ziyaret ediyoruz.

Öncelikle ben Afyonkarahisar’da çalisan saglik memuru ve emniyet çalisanlarina çok tesekkür ediyorum.

Çok ciddi manada güzel bir çalisma yapiyorlar. Isi olmayan herkesin disari çikmamasi, evinde kalmasini özellikle istirham ediyoruz. Çünkü koronavirüs çok hizli yayilan bir virüs türü.

Bir kisini iki üç gün içerisinde yaklasik 2-3 bin kisiye yaydigi bir virüs türü. Bu nedenle isi olmayan herkesin evinde durmasini rica ediyoruz. Bir de özellikle özveri ile çalisan saglik çalisanlarimiza çok tesekkür ediyoruz.

Mesai mefhumu gözetmeden ailelerini birakip böyle bir dönemde çaba sarf ediyorlar. Ben de basta Saglik Il Müdürümüz olmak üzere tüm saglik çalisanlarina tesekkür ediyorum. Insallah bunu da yenecegiz” ifadelerini kullandi.

 

 

 

Baskan Sezen de konusmasinda, “Kiymetli milletvekilimiz ile birlikte sehrimizdeki gelismeler ile ilgili Emniyet Müdürümüz Sayin Ali Temiz ve Saglik Müdürümüz Serhat Korkmaz beyi ziyaret ettik. Biz de öz veriyle fedakarca çalisan saglik çalisanlarimiza, jandarma teskilatimiza ve emniyet mensuplarimiza tesekkür ediyoruz.

Allah onlara da saglik sihhat versin insallah.

Ben vatandaslarimizdan özellikle yas ayrimi olmaksizin kesinlikle evlerinde kalmalari disari çikmamalarini rica ediyorum. Hassas bir süreçten geçiyoruz.

Yogun bakim ünitesinde tavan seyretmektense evlerimize oturum ailemizle birlikte vakit geçirim televizyon seyretmeyi tercih edin” dedi.

 

Vali Tutulmaz’i ziyaret ederek koordinasyon hakkinda bilgi aldilar

 

Baskan Sezen ve milletvekili Yurdunuseven Saglik Müdürü Korkmaz ve Emniyet Müdürü Temiz’i ziyaretlerinin ardindan da Vali Mustafa Tutulmaz’i ziyaret ederek sehirdeki son durum hakkinda bilgi aldilar.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °