Suhutta Bir Ay Önce Kurulan Tekstil Fabrikasi Maske Üretmeye Basladi

Suhut'ta bir ay önce kurulan tekstil fabrikasi maske üretmeye basladi

Gündem 1.04.2020 12:39:13 0
Suhutta Bir Ay Önce Kurulan Tekstil Fabrikasi Maske Üretmeye Basladi

Afyonkarahisar’in Suhut ilçesinde bir ay önce kurulan tekstil fabrikasi, yeni tip Korona virüs (Covid-19) salginina karsi alinan tedbirler kapsaminda saglik çalisanlari ve vatandaslar için maske üretmeye basladi.
Suhut’ta özel bir tekstil atölyesi çalisanlari, atölyede Korona virüs (Covid – 19) salginina karsi alinan tedbirler kapsaminda saglik çalisanlari ve vatandaslara maske üretmeye basladi.

Tekstil Atölyesi sahibi Ferhat Yalçindag, saglik çalisanlari ve vatandaslar için maske üretimine basladiklarini belirtti.
 Yalçindag, ’’Dünyayi etkisi altina alan korona virüsün etkisini azaltabilmek için öncelikle saglik çalisanlari ve degerli vatandaslarimizin maske ihtiyacini karsilayabilmek için üretime basladik" dedi.
Sosyal medya hesabindan, bir ay önce kurulan tekstil atölyesinde maske üretimine baslandigini duyuran Suhutlu eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroglu’nun paylasimi ardindan görüntülü bir mesaj yayinlayan Suhut Kaymakami Nurullah Kaya ise,

’’Sayin Bakanim, geçtigimiz günlerde sizin tesriflerinizle açmis oldugumuz tekstil atölyemizde maske üretimine baslamis bulunuyoruz

. Hedefimiz 4 kisinin çalismasiyla günde 4 bin maskeyi Türk halkimizin hizmetine sunmaktir. 
Hayirli olsun efendim’’ dedi.
Maske üretimi yapan Mustafa Pekgöz da, konuyla ilgili açiklamalarinda, ’’Suanda her yerde korona virüs salgini oldugu için biz de tekstil atölyemizde maske üretimine basladik. Arkadaslarla birlikte özverili bir sekilde çalisiyoruz.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz ve suanda da basarili bir sekilde maske üretimini devam ettiriyoruz’’ dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °