Afyon Belediyesi De Koruyucu Maske Üretmeye Basladi

Afyon Belediyesi de koruyucu maske üretmeye basladi

Gündem 1.04.2020 15:33:08 0
Afyon Belediyesi De Koruyucu Maske Üretmeye Basladi

Afyonkarahisar Belediyesi, Halk Egitim Merkezi Müdürlügü isbirligiyle maske üretimine basladi.
Afyonkarahisar’da Korona virüse karsi mücadele devam ediyor. Ilk etapta 15 bin adet maske üreteceklerini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Zeybek, maskelerin üretimi için kumas, tel, lastik ve ipliklerin belediye tarafindan temin edildigini belirtti. Baskan Zeybek, gönüllülük esasina bagli olarak yapilan çalismalarda görev alan tüm ögretmen ve usta ögreticilere tesekkür etti.
Halk Egitim Merkezi Müdürü Ahmet Akin ise, hastaligin yayilma riskinden dolayi kursiyerleri çalismanin disinda tuttuklarini söyledi. Dikim çalismasinda görev alan personelin hastalik riskinden korunmasi için, “Sosyal Mesafe” ye uyduklarini kaydeden Akin, ögretmenlerin üretim çalismalarini evlerinde yaptiklarini aktardi.

Ilk etapta tek kullanimlik, üç katli olmak üzere 15 bin maske üreteceklerini ifade eden Halk Egitim Merkezi Müdürü Ahmet Akin, ihtiyaç duyulmasi halinde ilerleyen süreçte dikime devam edilecegine dikkat çekti.

Üretim çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigine isaret eden Ahmet Akin, “Bu çalismalari planlamamizda ve yürütmemizde bizleri tesvik eden ve cesaretlendiren Valimiz Mustafa Tutulmaz’a maddi, manevi destekte bulunan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e motivasyonumuzu saglayan Milli Egitim Müdürümüz Metin Yalçin’a ve bu çalismada hiçbir karsilik beklemeden gönüllü olarak görev alan ögretmen ve usta ögreticilerimize tesekkür ediyor ve sükranlarimi sunuyorum” dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °