Milletvekili Taytak 1 Aylik Maasini Bagisladi

Milletvekili Taytak 1 aylik maasini bagisladi

Gündem 3.04.2020 14:35:18 0
Milletvekili Taytak 1 Aylik Maasini Bagisladi

 

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan Milli Dayanisma kampanyasina ilk destegi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli 5 maasini bagislayarak destek oldu. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta 1 aylik maasini bagislayarak kampanyaya katildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli Milli Dayanisma Kampanyasi'na 5 maasla katilmasinin ardindan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta 1 aylik maasini bagislayarak kampanyaya destek verdi. Ülkemizin bulundugu bu zorlu süreçte devletimizin yaninda oldugunu ifade eden Milletvekili Taytak, “Genel Baskanimiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan baslatilan Milli Dayanisma kampanyasina ilk destek veren genel baskan olmustur. Genel baskanimiz bu kampanyaya 5 maasiyla destek vermesinin ardindan bende 1 aylik maasimi bagislayarak kampanyaya katilmak istedim.

Ülkemizin bulundugu bu süreçte devletimizin simdiye kadar yaninda olduk ve bundan sonra da yaninda olacagiz.

Genel Baskanimiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin ifadesiyle ‘Insallah bu günleri atlatacagiz, inanç birligi yaparak, ortak akil ve irade paydasinda bulusarak huzurlu ve güvenli yarinlara beraberce ulasacagiz

. Ben sen yok, biz variz. Çetin sartlari omuz omuza birlikte gögüsleyecegiz.

Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. Kovid-19’a asla teslim olmayacagiz’ diyerek herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

 


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °