Afyonkarahisara Gelenlere 14 Gün Karantina Uygulanacak

Afyonkarahisar’a gelenlere 14 gün karantina uygulanacak

Gündem 4.04.2020 13:22:50 0
Afyonkarahisara Gelenlere 14 Gün Karantina Uygulanacak

 Afyonkarahisar’da Il Hifzissihha Meclisi karariyla korona virüs (Covid-19) salginina karsi kente gelenlerin 14 gün süre ile evde karantinada bulunmalarina karar verildi.
Afyonkarahisar Il Hifzissihha Meclisi Vali Mustafa Tutulmaz Baskanliginda toplandi. Toplantida korona virüse karsi bir takim kararlar alindi. Afyonkarahisar’a diger illerden gelen ve kentte bir süre kalacak kisilere yol kontrolleri ve diger sekillerde ulasarak Afyonkarahisar il sinirlari içine intikalinden itibaren, 14 gün süre ile evde izlem/karantinasinda kalmalarinin saglanmasina, kendilerini izole etmelerine iliskin taahhütname imzalatilmasina karar verildi.

Aynica korona virüs salginina karsi alinan tedbirler kapsaminda, umre dönüsü diger illerde karantinaya alinan, Afyonkarahisar’da ikamet eden vatandaslarin, tahliye islemlerinin gerçeklestigi günden itibaren 14 gün süre ile evde izlem/karantinasinda kalmalarinin saglanmasina, kendilerini izole etmelerine iliskin taahhütname imzalatilmasina da Il Hifzissihha Meclisi tarafindan oybirligi ile karar verildi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °