“Nefes Ol” Projesiyle Saglik Çalisanlarina Destek

“Nefes Ol” projesiyle saglik çalisanlarina destek

Gündem 5.04.2020 16:25:17 0
“Nefes Ol” Projesiyle Saglik Çalisanlarina Destek

Lokman Hekim Saglik Vakfi, pandemi olarak ilan edilen Korona virüsü hastaligi (COVID-19) nedeniyle gece-gündüz, zor sartlarda çalisan saglik çalisanlari için “Nefes Ol” projesini Allianz Türkiye’nin yaptigi bagisla hayata geçirdi. Proje kapsaminda, Istanbul’da evlerine gidemeyen saglik çalisanlarinin, onlara tahsis edilecek otellerde konaklamasi saglaniyor.

Allianz Türkiye’nin bagis destegiyle Lokman Hekim Saglik Vakfi’nin hayata geçirdigi “Nefes Ol” projesiyle saglik çalisanlarina nefes olunmasi amaçlaniyor.

Proje kapsaminda, Istanbul’da çalisan ve Korona virüsü hastaligi (COVID-19) nedeniyle gece-gündüz hizmet vererek evlerine gidemeyen saglik çalisanlarina, dinlenebilmeleri ve konaklamalari için, yogun hastanelerin yakinlarinda kapatilan otellerde tek kisilik odalar tahsis ediliyor.

COVID-19’un tüm dünyadaki yayilma hizinin, saglik hizmetinin önemini daha da artirdigini belirten Allianz Türkiye Icra Kurulu Baskani Tolga Gürkan, “Allianz Türkiye Ailesi olarak sevdiklerinden uzak, özveriyle zor sartlarda çalisan, her gün görevinin basinda olan, hepimizin kahramani saglik çalisanlarimiza minnettariz.

Saglik personelimizin saglikli bir ortamda dinlenebilmesi için elverisli konaklama noktalari yaratan ‘Nefes Ol’ projesine katkida bulunarak destek olmak istedik” dedi.


Hibya Haber Ajansi

 

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °