Afyonumuz Da Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler

AFYONUMUZ DA CUMHURIYET HALK PARTILI BELEDIYELER

Gündem 5.04.2020 17:20:14 0
Afyonumuz Da Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler

AFYONUMUZ DA CUMHURIYET HALK PARTILI BELEDIYELER
Basta büyüksehir belediyelerimiz olmak üzere, tüm il, ilçe ve belde belediye baskanlarimiz, ülke genelinde “Derman Belediyecilik” ve “Sosyal Belediyecilik” üzerine çok basarili çalismalara imza atiyorlar.

Bu basarili çalismalar, özellikle korona salgini sürecinde daha net ortaya çikmistir.
Afyon’umuz da, Dazkiri ve Ihsaniye ilçe belediyeleri ile Sultandagi ilçemize bagli Dereçine ve Yesilçiftlik belde belediye baskanliklari CHP’den seçilmislerdir.
Türkiye genelinde oldugu gibi ilimizdeki belediye baskanlarimiz da, birbirinden degerli, basarili çalismalar yaparak, diger belediyelere örnek oluyorlar.
Gururumuz CHP’li belediyelerin oldugu yörenin insanlari, virüs salgini sürecinde yapilan bu degerli hizmetlere hiç yabanci degiller. Çünkü normal süreçte de, halkçi belediyeciligin hizmetlerini birebir yasadiklarindan dolayi hayatlarindan son derece memnun.
Belediyelerimiz yaptiklari rutin islerinin yaninda, tüm mahalle, sokak, isyerleri, pazaryerleri, camiler, okullar, çöp konteynerleri, toplu tasima araçlari ve gerekli tüm alanlari sürekli olarak dezenfekte etmekte, halka maske, eldiven gibi koruyucu maddeler dagitilmaktadir.
Yaptiklari en önemli islerden biri de, koruyucu malzemelerin kullanimi ve virüsten korunmanin yollarini sürekli egitimler vererek, halka anlatmak, halki bilinçlendirmek.
Böylesi güzel hizmetleri basariyla yapan belediye baskanlarimizin, daha daha iyi hizmet vermebilmek için bir takim önemli talepleri var.
Koruyucu malzemeye (maske, eldiven, dezenfektan vb.) ihtiyaçlari var. 
Belediyelerimizin giderleri salgin nedeniyle arttigi için ek ödenek saglanmalidir.
SGK, vergi ödemelerinden, bu olaganüstü durum geçinceye kadar muaf tutulmasi.
Iller bankasina olan borçlarin ve kamu borçlarinin 1 yil ertelenmesi ya da mümkünse silinmesi ve personel alimi konusunda esneklik saglanmasini önemle talep ediyoruz.
Ülkemizin de içinde bulundugu bu zor günleri, birlik, beraberlik içerisinde, dayanisarak asacagiz.

Bu kara günler elbette geride kalacak ve daha güzel daha aydinlik günler gelecek.
.                                                                   
Yalçin GÖRGÖZ
Afyonkarahisar CHP Il Baskani


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °