Karantinaya Alinan 551 Türk Vatandasimizin Yemek Ihtiyaçlari Kizilay Tarafindan Karsilaniyor.

3 ÖGÜN DAGITIM YAPILMAYA BASLANDI

Gündem 8.04.2020 16:59:48 0
Karantinaya Alinan 551 Türk Vatandasimizin Yemek Ihtiyaçlari Kizilay Tarafindan Karsilaniyor.

Korona Virüs tedbirleri kapsaminda Irak da yasayan 511 Türk vatandasi, Türkiye Cumhuriyetinin gönderdigi kurtarma uçaklari ile Türkiye’ye getirilerek Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli Afyonkarahisar Bacim Sultan Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda 14 günlük karantinaya alindi . 
Afyonkarahisar ‘da karantinaya alinan Türk vatandaslari Türk Kizilay Afyonkarahisar ekipleri tarafindan 3’ü sicak olmak üzere 4 ögün yemek verilecek .
Afyonkarahisar Bacim Sultan KYK yurdunda karantina altina alinan Türk vatandaslarin tüm ihtiyaçlari Türk Kizilay Afyonkarahisar Il Baskanligi ve Afad tarafindan karsilaniyor , daha önce belirlenen lojistik olarak destek verecek ekipler, karantina yurtlarinin içinde ise yemekleri hazirliyor.

3 ÖGÜN DAGITIM YAPILMAYA BASLANDI
Türk Kizilay Afyonkarahisar il Baskanligi yönetim Kurulu Üyesi MEHMET ALBAYRAK ,  Kizilay ekiplerinin 7 Nisandan itibaren Bacim Sultan yurdunda 3 ögün yemek dagitimi faaliyetlerinin basladigini belirtti.
 Albayrak ilimizde Kredi Yurtlar Kurumu Bacim Sultan yudumuz da an itibari ile Türk Kizilay Afyonkarahisar il Baskanligi olarak yemek dagitimimiz Basladi . Afyonkarahisar Kizilay subemiz sorumluluk sahasinda bulunan  Bacim Sultan yurdunda faaliyetlerimiz devam ediyor.
 ilimizde  511 vatandasimiza 3 ögün sicak yemek hizmeti sunmaya devam ediyoruz. 
Bunun yani sira da ara ögünler de veriyoruz ,vatandaslarimizin Bu süreci en rahat bir sekilde atlatabilmeleri için , her biri bir odaya kapanmis vaziyetteler , ve Karantina altindalar.
 Bu yüzden olabildigince en rahat biçimde bu süreci geçirmeleri için elimizden gelen her seyi yapiyoruz. 
4 ögünleri garanti diyelim. Bazen bu sayi 5’e de çiktigi da oluyor. Önemli olan dedigim gibi onlarin sagligi.
 Biz Türk Kizilaycilari olarak sizin için çalisiyoruz” dedi.

Türk Kizilay Afyonkarahisar il 
Baskani Fatih Okyar ise Yurt disindan gelen Türk Vatandaslarimiza “Ülkenize hos geldiniz diyerek Afyonkarahisar’da sizleri misafir etmekten mutlu oldugunu ve 14 gün sonra güzel duygularla sizleri yolcu etmekten mutlu olacagini “ifade etti 

Türk Kizilay Afyonkarahisar il baskanligi


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °