Ekonomik Sarsintilar Basta Olmak Üzere Insanlarimizin Hayatini Tehdit Eden Bu Virüsle Millet Olarak Hepimiz Mücadele Etmekteyiz.

“Devlet ve millet elele vermistir”

Gündem 11.04.2020 17:57:17 0
Ekonomik Sarsintilar Basta Olmak Üzere Insanlarimizin Hayatini Tehdit Eden Bu Virüsle Millet Olarak Hepimiz Mücadele Etmekteyiz.

Dünyayi sarsan Türkiye’de ciddi problemler olmaya devam eden koronavirüs salginina karsi devletin önemli bir mücadele içerisinde oldugunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, salgina karsi özverili bir sekilde çalisan saglik çalisanlari basta olmak üzere emniyet ve jandarma ekipleriyle beraber il yöneticilerini tebrik etti.

MHP Il Baskani Mehmet Koacacan koronavirüsle ilgili mücadele de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her zaman yaninda olduklarini ifade etti. Baskan Kocacan “Dünya genelinde yayilan ve ülkemizde de ciddi problemler olmaya devam eden koronavirüs salginina karsi basta devletimiz olmak üzere önemli bir mücadele vermekteyiz.

Ekonomik sarsintilar basta olmak üzere insanlarimizin hayatini tehdit eden bu virüsle millet olarak hepimiz mücadele etmekteyiz.

Vatandaslarimiz, devletimiz tarafindan ve Saglik Bakanligimizin almis oldugu tedbirlerle ilgili her türlü çabayi göstermektedir.

Tabi burada az miktarda da olsa bazi insanlarimizin yapmis oldugu bilinçsiz hareketler birçok vatandasimizi da etkileyebiliyor.

Bilim Kurulunu ve Saglik Bakanligimizin almis oldugu tedbirlere aynen uymaliyiz. Bu konularda daha duyarli olmaliyiz. Korona virüs denilen hastaligin 3 dalga olabilecegini söyleniyor. 1. dalgasinin bu oldugu daha ileri de iki dalga daha gelecegi ifade ediliyor. Biz söylentilerden ziyade bir an önce bu virüsle ilgili asinin bulunmasi, insanlarimizi tedavide kesin bir cevap verebilecek sonuçlarin alinmasiyla ilgili çalismalar var.

Saglik Bakanligimiz gerçekten çok yogun bir sekilde çalisiyor.

Ayrica saglik çalisanlarimiz takdire sahan bir hizmet vermekte onlari buradan tekrar tebrik ediyorum. Bunun yanisira emniyet, jandarma, il idarecilerimiz özverili bir sekilde çalismaktadirlar.

Ilimizde de yetkililer tarafindan her türlü tedbirler alinmis bulunmaktadir. Insallah yakin bir zamanda her sey eskisi gibi olur. Milliyetçi Hareket Partis olarak her zaman devletimizin yanindayiz” dedi.

 

“Devlet ve millet elele vermistir”

Milli Dayanisma Kampanyasiyla devlet ve milletin elele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu beladan kurtulacaklarini da ifade eden Baskan Kocacan, alinan ekonomik tedbirlerin siki bir sekilde uygulanmasi gerektigini ifade etti

. Baskan Kocacan, Cumhurbaskanimiz tarafindan baslatilan Milli Dayanisma Kampanyasina ilk destegi genel baskanlar düzeyinden Genel Baskanimiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey 5 maasini bagislayarak vermistir. Ardindan Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’de 1 maasla kampanya da destek olmustur. Bu kampanyaya millet olarak sahip çiktik

. Devlet millet elele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu hastaligin üstesinden gelecegiz.

Hükümetimizin almis oldugu ekonomik tedbirlerde siki bir sekilde uygulanmali. Esnafimiz ekonomik tedbirlerden daha çok faydalandirilmali. Türkiye olarak en az zararla bu beladan kurtulacagimiza inaniyorum” diye konustu.


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °