Okyar , “Kizilay Olarak Tüm Sube Kaynaklarimizi Afyonkarahisar Için Seferber Ediyoruz”

Aç iken tok yatan bizden degildir

Gündem 17.04.2020 12:41:07 0
Okyar , “Kizilay Olarak Tüm Sube Kaynaklarimizi Afyonkarahisar Için Seferber Ediyoruz”

Korona virüs ile mücadele kapsaminda vefa destek gurubundaki çalismalarini sürdüren Türk Kizilay Afyonkarahisar il baskanligi , sosyal yardim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor .
 Kizilay karantina yurdundaki  yemek dagitimlarinin ve kan bagisi konusundaki çalismalarinin yani sira, yasanan krizden en çok etkilenmesi beklenen toplum kesimlerini desteklemek amaciyla her zaman ki gibi bu gün de milletinin yaninda .
Kuruldugu günden bugüne kadar milletinin karsilastigi her sorunun asilmasinda Devlet’inin yaninda yer alan Türk Kizilay, korona virüs ile mücadelede de üzerine düsen görevi yerine getiriyor. 
Yurt disindan gelen Bacim sultan kredi yurtlar kurumunda  karantina altina alinan Vatandaslara ve yurtta görevli personellere  üç ögün beslenme hizmeti vermeye devam eden Türk Kizilay Afyonkarahisar il baskanligi 65 yas üstü veya kronik rahatsizligi bulunan vatandaslarin ihtiyaçlarini da yönetim kurulu üyeleri  ve gönüllüleri ile birlikte karsiliyor. 
Türk Kizilay Afyonkarahisar il baskanligi ilçelerde kurulan “Vefa Sosyal Destek Gruplarina” da gida paketi göndererek destek saglayacak .

 

“Tüm dünya gibi ülkemizin de zor günlerden geçtigini belirten Türk Kizilay Afyonkarahisar il Baskani Fatih Okyar , toplum olarak daha fazla dayanismaya ihtiyaç oldugunun altini çizdi. 
Fatih Okyar , “Gündelik islerde yevmiyeli çalisip evine o gün kazandigini ekmek parasi olarak götüren seyyar saticilar, gündelik isçiler, sigortasiz çalisan vasifsiz isçiler ve is yerini kapatan berber esnafiniz basta olmak üzere hayatin duraganlasmasi ile isi duran küçük esnafimiz için tüm Afyonkarahisar olarak ele ele verip daha fazla dayanisma göstererek insallah bu zor sürecin üstesinden hep birlikte gelecegiz , gün dayanisma günüdür . 
Bu süreçte peygamber efendimizin “komsusu Aç iken tok yatan bizden degildir “ hadisi serifini unutmamaliyiz “dedi


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °