Evde Lastik Degistirme Hizmeti Baslatti

Yasal zorunluluk sona erdi, araci evden alma dönemi basladi

Gündem 19.04.2020 11:51:28 0
Evde Lastik Degistirme Hizmeti Baslatti

 1 Nisan tarihi itibari ile sona eren zorunluk kis lastigi uygulamasi sonrasi korona virüs (Covid-19) nedeni ile evden çikamayanlar için lastikçiler evden hizmet dönemini hayata geçirdi.
Zorunlugu kis lastigi uygulamasinin 1 nisan itibari ile bitmesine ragmen korona virüs salgini nedeni ile evlerinden çikmayan vatandaslarin lastiklerini degistirmelerini kolaylastirmak amaci ile Kütahya'da lastik isletmecileri isteyen müsterilerin araçlarini evlerinden aliyorlar ve lastik oteldeki yaz lastiklerini kis lastikleri ile degistiriyorlar.
Müsterilerimiz evlerinde kalsin hizmet ayaklarina gelsin diyen isletmeci Oguz Kaygisiz "Malum oldugu gibi 2 ayi askindir tüm dünya olarak korona virüs (covid-19) ile ugrasmaktayiz. 

Kütahyalilar yetkililerin evde kalin çagrisina uyuyor ve zorunlu olmadikça çikmiyorlar.

Zaten çikmak zorunda kalanlara ve anlasmali kurumlara bizler diger esnaf arkadaslarimiz ile hizmet veriyoruz. Vatandaslarimiz bizleri ariyorlar ve araçlarini evlerinden aliyoruz ve lastik oteldeki yaz lastikleri ile kis lastiklerinin degisimlerini yapiyoruz, araçlarini dezenfekte yaptiktan sonra araçlarini bulunduklarini yere teslim ediyoruz.

Bu hassasiyete tüm esnaf arkadaslarimiz uyuyor ve evlerinden çikmayan yada çikamayan müsterilerimize bu hizmeti veriyoruz. Simdi mevsim olarak artik kis mevsimi bitti.

Nisan ayi itibari ile de ticari araçlarin kis lastigi uygulamasi da sona erdi.

Bizim lastikçilerin tabiri ile kis lastigi en kötü yaz lastigidir. Çünkü kis lastigi fren mesafesini uzatir, yakit tüketimini artir ve araçta ön takimi yorar bu neden ile artik bizlerde yaz lastigin degistirmelerini öneriyoruz. Degistiremeyen vatandaslar ise yollarda hiz limitlerini 30 kadar azaltmalari gerekiyor." dedi.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °