Marketlere Maskesiz Hiç Kimse Alinmayacak

Manav reyonunda eldivensiz satis yapilmayacak

Gündem 2.05.2020 12:40:01 0
Marketlere Maskesiz Hiç Kimse Alinmayacak

Afyonkarahisar’da marketler Covid-19 tedbirleri kapsaminda Il Saglik Müdürlügü ve Belediye Zabita ekipleri tarafindan denetlendi.
Korona virüs Covid-19 salgini nedeniyle Afyonkarahisar’da Il Saglik Müdürlügü ve Afyonkarahisar Belediyesi Zabita ekipleri tarafindan marketlerde denetimler yapiliyor.

Özellikle marketlerde maske kullanimi, manav reyonlarinda eldivensiz satis yapilip yapilmadigi ve açikta gida ürünlerinin olup olmadigi gibi hususlarda denetim yapan ekipler, herhangi bir olumsuzlukta ise görevlilerini uyardi.

Maskesiz kesinlikle hiçbir müsterinin kabul edilmeyecegi yönünde görevlileri uyaran ekipler, manav reyonlarinda sebze ve meyvelerin ya paketlenmis halde yada eldivenle satisinin yapilabilecegini bildirdi.
Ekipler ayrica Ramazan ayi dolayisiyla açikta ekmek ve pide satisinin yapilamayacagini ve fas fiyattan ürün satisi yapilirsa cezai islem uygulanacagini görevlilere bildi.

 Afyonkarahisar’da yerel bir market zincirini denetleyen ekipler, ayrica yardim kolilerinin de kontrolünü gerçeklestirdi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °