Baskan Zeybekten Belediyelere Hijyen Malzemesi Destegi

Baskan Zeybek’ten belediyelere hijyen malzemesi destegi

Gündem 12.05.2020 11:24:19 0
Baskan Zeybekten Belediyelere Hijyen Malzemesi Destegi

 Afyonkarahisar Belediyesi, Çevre Hizmetler Birligine üye belediyelere ücretsiz olarak 30 bin maske, bin koruyucu tulum, 10 ton dezenfekte ilaci, ilaçlama pompasi ve hijyen seti gönderdi.
Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birlik Baskani Mehmet Zeybek’in talimatiyla birlige üye belediyelere gönderilen hijyen setleri, Çayirbag, Nuribey, Susuz ve Çobanlar Belediye Baskanlarina teslim edilirken, diger Belediyelere ise kargo yoluyla ulastirilacak.
Çevre Hizmetleri Birligi’nin kuruldugu tarihten bu yana üye belediyelerin sorunlarini çözüme kavusturmakla birlikte taleplerine cevap verdigini aktaran Belediye Baskani Mehmet Zeybek, tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüs (Covid-19) salgininda üye belediyelerin yanlarinda olduklarini söyledi.

Virüsün önlenmesi adina belediyelere büyük görevler düstügüne dikkat çeken Baskan Zeybek, hazirlanan hijyen paketlerinin 60 belediyeye ulastirilacagini ifade ederek saglikli günler temennisinde bulundu.

Hijyen malzemelerini teslim alan Çayirbag, Nuribey, Susuz ve Çobanlar Belediye Baskanlari ise Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °