Teknik Destek Igmden Maliyeti Emirdag Belediyesinden

Teknik destek IGM’den maliyeti Emirdag Belediyesi’nden

Gündem 15.05.2020 11:57:43 0
Teknik Destek Igmden Maliyeti Emirdag Belediyesinden

 

Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ve Il Özel Idare Genel Sekreteri Murat Toy, Afyonkarahisar Il Özel Idaresinin eleman ve teknik destegi ile Emirdag Belediyesi’nin bütçesiyle yapimi devam eden Konya Caddesi’ndeki asfaltlama çalismalarini yerinde inceledi.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, IGM heyetine desteklerinden dolayi tesekkür etti.

 

Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban, Il Özel Idare Genel Sekreteri Murat Toy, Il Özel Idare Yol Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, Afyonkarahisar Il Özel Idaresinin katkilariyla Emirdag Belediyesi’nin bütçesiyle yapimi devam eden Konya Caddesi’ndeki asfaltlama çalismalarini yerinde incelediler.

Heyete, Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag AK Parti Il Genel Meclisi Üyesi Necati Sevik, AK Parti Emirdag Ilçe Baskani Ismail Disiçürük ve belediye personelleri eslik etti.

Heyetin karsilanmasindan sonra yolun kazasiz, belasiz tamamlanmasi ve hizmete açilmasi için dua edildi, kurban kesildi.

 

Baskan Koyuncu’dan IGM’ye tesekkür

Konya Yolu’ndaki hem asfaltlama hem de çevre düzenlemesi çalismalariyla ilgili bilgiler veren Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, katkilarindan dolayi Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban’a, Il Özel Idare Genel Sekreteri Murat Toy’a, Il Özel Idare Yol Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç’a tesekkür etti. Baskan Koyuncu, “Afyonkarahisar Il Özel Idaremizin katkilariyla sag olsunlar maliyeti karsiliginda bu sicak asfalti Emirdag’imiza kazandirdigimiz için mutluyuz.

Sadece sicak asfalt degil, içinde bisiklet yollari olan, kaldirimlarin tamamen degismis oldugu, isiklandirma ve aydinlatmanin oldugu bir proje yoludur.

Insallah bu yollardan ilçemize görev süremiz boyunca birkaç defa daha kazandirmayi hedefliyoruz. Bu noktada Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban’a, Il Özel Idare Genel Sekreteri Murat Toy’a, Il Özel Idare Yol Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç’a tesekkür ediyorum” dedi.

 

“Belediyelerimize eleman ve teknik destek veriyoruz”

Belediyelerle yapilan ortak protokol çerçevesinde maliyeti belediye ait olmak sartiyla teknik destek ve eleman destegi saglayarak asfalt yapimi gerçeklestirdiklerini ifade eden Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban, “Afyonkarahisar Il Özel Idaremiz, bu sene bir ilki baslatti ve Belediyelerle ortak protokol çerçevesinde maliyet fiyatlariyla belediyemize sicak asfalt yapiyor.

Bunu bu sene Çay ilçemizde baslamistik, Çay Belediyesi’nde hemen arkasindan Pazaragaç Belediyesi’nde yapmistik. Emirdag Belediye Baskanimiz Serkan Bey zaten geçen yildan beri yol üzerinde çok duruyordu.

Bu yolla ilgili sadece asfalt degil, birçok projesi oldugunu çok iyi biliyoruz. Isiklandirmalar, bisiklet yollari, yesillendirmeler gibi.

Biz de burada belediyemizle yaptigimiz protokolle bu yolun yapimina Il Özel Idaresi asfalt birimimiz basladi. Belediye Baskanimiz tabi maliyet fiyatlariyla bunun bedelini ödüyor.

Bunun özellikle bilinmesi gerekir. Özel idare burada sadece teknik destek ve eleman destegi sagliyor

. Tüm giderleri belediyemiz ödüyor. Bu çalismalarimiz insallah diger belediyelerimizle de devam edecek. Tabi sehrin bazi prestij caddeleri vardir.

Bu caddeye ne kadar güzellik katilirsa o sehrin o ilçenin görünümü degisir, cazibesi artar.

Bence de Serkan Baskan bu yolu tercih etmekle çok isabetli bir karar verdi. Insallah bu yol Emirdag’imiza daha bir güzellik katacak. Gurbetçilerimiz de geldigi zaman bir sürprizle karsilasacaklar” dedi.

Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ve beraberindeki heyet iftar yemeginin ardindan ilçeden ayrildi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °