“Bu Vatan Siz Gençlerimize Sizlere Emanettir”

“Bu vatan siz gençlerimize sizlere emanettir”

Gündem 18.05.2020 16:46:22 0
“Bu Vatan Siz Gençlerimize Sizlere Emanettir”

Baskan Sezen’den 19 Mayis mesaji

 

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 101. yildönümü nedeniyle bir mesaj yayinladi. Baskan Sezen mesajinda 19 Mayis 1919 ulusal egemenligin baslangiç tarihi oldugunu ifade etti.

 

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 101. yildönümü nedeniyle bir mesaj yayinlayan AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen “19 Mayis 1919 ulusal egemenlik mücadelesinin baslangiç tarihidir. 19 Mayis, 101 yil önce Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çikarak milli mücadelemizi fiili olarak baslattigi gündür.

Bugün isgal kuvvetlerini topraklarimizdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun uyanis tarihidir” dedi.

 

 

 

Sezen mesajinda, “Gelecegimizin teminati sevgili gençler! Ugrunda can veren binlerce sehidimizin tarihe altin harflerle yazilmis mücadelesi ile kazanilan bu vatan sizlere emanettir.

Istiklal ve istikbal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayis ruhu ile bu emaneti gelecege tasiyacagimiza inancim tamdir.

Bizler bu yolda ülkemizin ve gönül cografyamizin umudu ve gözbebegi olan siz gençlerin yaninda olmaktan gurur duyuyoruz.

Bu vesileyle, tüm Afyonkarahisarli hemsehrilerimin ve ülkemizin gelecegi olan gençlerimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramini en içten dileklerimle kutlar, saygilar sunarim” ifadelerine yer verd


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °