Gençlik Ve Spor Bayramimiz Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun.

GENÇLIK VE SPOR BAYRAMIMIZ TÜM ULUSUMUZA KUTLU OLSUN.

Gündem 19.05.2020 13:34:14 0
Gençlik Ve Spor Bayramimiz Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun.

Afyonkarahisar ve Ilçeleri Dayanisma Dernegi Genel Baskani Mehmet Ali Özerkan 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami'nin 101. yildönümü ve yaklasmakta olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir basin açiklamasi yayinladi.

 

Özerkan; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayis 1919'da Samsun'da baslattigi bagimsizlik mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden yeniden dogusu, gerçek kimligine bürünüsü, özgür ve müreffeh bir gelecege yürüyüsünün temel tasidir. 101 yil önce bugün bu topraklari bizlere vatan yapmak için Samsun'dan yola çikan ve tüm yurda dalga dalga yayilan istiklal ve istikbal mücadelemizin basladigi 19 Mayis'i, Gençlik ve Spor Bayrami olarak gençlerimize armagan eden basta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere bu vatan için gözlerini kirpmadan canlarindan seve seve vazgeçen sehitlerimizi özlem, minnet ve sükranla aniyoruz. Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun. 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA 

 

 

"11 ayin sultani Ramazan-i Serif"in son günlerini yasadigimiz ve bu gece idrak edecegimiz Kadir Gecesi'nin, ülkemiz basta olmak üzere tüm Islam alemine hayirlar getirmesini, bizimle birlikte tüm dünyayi kasip kavuran salgin tehlikesinin önlenmesine vesile olmasini, tüm hemsehrilerimizi ve vatandaslarimizi öncelikle saglik ve huzur içinde eda edecekleri bir Ramazan Bayrami'na eristirmesini Cenab-i Haktan dileriz." dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °