19 Mayista Gençlerden Dünyanin En Büyük Resim Rekoru

19 Mayis’ta gençlerden dünyanin en büyük resim rekoru

Gündem 19.05.2020 16:53:51 0
19 Mayista Gençlerden Dünyanin En Büyük Resim Rekoru

Tuzla Belediyesi Baskani Dr. Sadi Yazici, 4 günlük bir emegin sonucu ortaya konan dünyanin en büyük zemine çizilen resmi hakkinda sunlari söyledi: “Sevgili gençlerimiz basta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni en kalbi duygularimla tebrik ediyorum.

Tuzlali 19 gencimizin ülkemize armagani olan bu güzel rekor, günümüzü daha da anlamli kildi. Tuzla Belediyesi olarak her konuda gençlerimizin yanindayiz.”

Tuzla Belediyesi, 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda hem renkli hem gururlu hem de coskulu bir etkinlige imza atti. Tuzla Belediyesi, 19 Mayis’i “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyen gençlerin “Zemine Çizilen En Büyük Resim” kategorisinde aldigi dünya rekoruyla bir arada kutladi.

Cumhurbaskanligi himayelerinde yürütülen “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek baslatilan Milli Dayanisma Kampanyasinin söyleminin bir araya getirildigi resim, 15 bin 130 metrekarelik alanda, 4 günlük bir emek sonucu olusturuldu.

“Tuzla Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanindayiz”

Intercity Istanbul Park’ta gerçeklestirilen törende “Zemine Çizilen En Büyük Resim” rekorunun sertifikasi Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Baskani Prof. Dr. Orhan Kural tarafindan Tuzla Belediyesi Baskani Dr. Sadi Yazici’ya takdim edildi.

Yazici, törende yaptigi konusmada, “Sevgili gençlerimiz basta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni en kalbi duygularimla tebrik ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin gençlere armagani olan bu anlamli günde, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek harekete geçen Tuzlali 19 gencimizin ülkemize armagani olan bu güzel rekor günümüzü daha da anlamli kildi. Tuzla Belediyesi olarak her konuda gençlerimizin yanindayiz.

Salgin globalken mücadelemiz ulusal zeminde, her kesimden insanin küçük büyük destekleri sürerken biz de her asamada bu mücadeleye omuz vermeye,vatandaslarimizin bu zor günlerde moral ve motivasyonunu arttirmaya devam edecegiz” dedi.

Dünyanin dört bir tarafindaki gençlik adina kirilan rekor

Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Baskani Prof. Dr. Orhan Kural da 19 Mayis ruhunu yasatan bu rekoru dünyanin dört bir tarafindaki gençlik adina kirmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getirerek, bu anlamli çalisma için Tuzla Belediyesi Baskani Dr. Sadi Yazici’ya tesekkür etti.

 

Hibya Haber Ajansi


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °