Afyonkarahisar Internet Habercileri (Afihad) 24 Mayis Ramazandan Önce Afyonkarahisar Ögretmen Evinde Bir Araya Geldi.

Afyonkarahisar Internet Habercileri (AFIHAD) 24 Mayis Ramazandan Önce Afyonkarahisar Ögretmen evinde bir araya geldi.

Gündem 26.05.2017 10:31:08 0
Afyonkarahisar Internet Habercileri (Afihad) 24 Mayis Ramazandan Önce Afyonkarahisar Ögretmen Evinde Bir Araya Geldi.

 

 Aksam saat 19:00’da baslayan yemekli toplanti yaklasik 20:30 a kadar sürdü. Katilimcilar ile birlikte yenilen yemegin ardindan kisa bir konusma yapan Internet Habercileri Dernek Baskani Ismail Ögeday, yapmis oldugu konusmada su ifadelere yer verdi;

 Degerli protokol üyeleri ,gazete ve internet sitesi yöneticilerimiz, basinimizin güzide temsilcileri ,hanimefendiler beyefendiler. Öncelikle davetimize bizleri kirmayarak icabet ettiginiz için hepinize cani gönülden tesekkür eder saygilarimi sunarim.

 2014 Yilinda kurdugumuz kisa adi AFIHAD olan, Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi olarak, burada toplanmamizin amaci, hem sizlerle Ramazan ayi öncesinde bir arada olarak kaynasmak hem de, yaklasik iki ay önce planladigimiz fakat bir türlü hava sartlari ve gündemin uygun olmamasi nedeni ile erteleyerek, bu zamana gelen degerli üyelerimizin dernek tanitim kartlarini vermektir.

 

 O nedenle ben sizlere bir kez daha çok tesekkür ediyor tekrar saygilarimi sunuyorum” Dedi. Ardindan, Basin Yayin ve Enformasyon Il Müdürü Cemil Pasli kisa bir konusma yaparak su ifadeleri kullandi.

  Degerli arkadaslar ve basin mensuplarimiz, malumunuz oldugu üzere artik teknoloji çagindayiz Internet haberciligi bu anlamda sürekli büyümekte. Tabii bunun yaninda gazetelerde bu çaga ayak uydurmakta, bu baglamda da yine tüm gazetelerin basili medyasinin yaninda yine dijital platformda bulunan internet siteleri var.

 Öncelikle ben buradan  Internet Habercileri Dernegini kutluyorum böyle güzel bir birliktelik sagladigi için. Tebrik ediyorum. Tabi bu sektörde çalisanlarin isi zor sartlar ,zaman ve ekonomik sikinti ister istemez bu mecrada is yapmak kolay degil.Geçtigimiz yil Sayin Basbakan Yardimcimiz Numan Kurtulmus çogu konusmasinda internet mecrasina da resmi ilan verilmesi hususunu dile getirmis ve bu mecrada  sartlara haiz olan, yada sartlari yerine getirenleri de basin kanunu kapsamina alinmasi konusunu dile getirmisti.

 Tabii Malum Ülkemizde yasanan birtakim olumsuz olaylar nedeni ile bu girisim sonuca ulasamadi. Ama öyle ümit ediyorum ki internet medyasi da, bu haklardan kisa zaman içerisinde zamani geldiginde faydalanacaktir. Ben buradan sizlere çok tesekkür ediyor saygilarimi sunuyorum “ Dedi. Cemil Pasli’nin konusmasinin ardindan, Dernek tanitim kartlari basilan üyelerin kartlarinin dagitimina geçildi.

 Kartlari basilan üyelerin kartlari tek tek kendilerine takdim edildi. Programa Internet medyasi haber sitesi sahipleri, gazete sahipleri,radyo sahipleri, basin mensuplari ve köse yazarlari katildi


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °