Sezen; Çiftçilerimiz Müsterih Olsun, Hükümetimiz Yanlarindadir

Sezen, Eroglu, Özkaya ve Yurdunuseven’den destek sözü

Gündem 23.05.2020 17:35:56 0
Sezen; Çiftçilerimiz Müsterih Olsun, Hükümetimiz Yanlarindadir

 

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar’in 15 ilçesinde yasanan zirai don nedeniyle zarar gören çiftçilere gerekli destegin verilecegini söyledi. “Çiftçilerimiz yalniz degildir” diyen Sezen, “18 yildir çiftçilerimize en büyük destegi AK Parti hükümetleri vermistir, bugün de verecektir” dedi.

Dün aksam Meteoroloji tarafindan yapilan don uyarisinin ardindan maalesef bu sabah ilçelerimizde ekili alanlar büyük oranda zarar gördü. Bir hafta içerisinde 35 derecelik sicaklik farkinin yasandigi ilimizde bu sabaha karsi sicakliklarin bir anda düsmesi ile patates, fasulye, misir ve hashas ekili alanlar büyük oranda zarar gördü.

Suhut’ta AK Parti Ilçe Baskani Ali Diren, beraberinde Tarim ve Orman Il Müdürü Ibrahim Acar ile birlikte tarim alanlarinda hasar tespit çalismalarina katildi.

AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen, milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven de Il Müdürü Acar ile görüserek 15 ilçemizde yasanan don olayinda çiftçilere gerekli destegin verilecegini ifade ettiler.

“Çiftçilerimiz müsterih olsun, hükümetimiz yanlarindadir”

Konuya iliskin bir açiklama yapan Baskan Sezen, “Sayin Bakanimiz, milletvekillerimiz ve sahsim Il Müdürümüz Ibrahim Acar ile görüserek bilgi aldik, sahada hasar tespitleri devam ediyor ve konunun bizzat takipçisi olacagiz.

Basmakçi, Evciler ve Dazkiri hariç tüm ilçelerimizde yasanan bu olayda geçmis olsun diliyorum.

Ancak çiftçilerimiz müsterih olsunlar, her zaman oldugu gibi dün gece yasanan dogal afet dolayisiyla da hükümetimizin çiftçimizin yanindadir.

Aziz milletimiz, 1977 yilinda Türkiye'nin tüm tarim ürünlerini, 150 milyon dolar kredi için, Amerikan Wells Fargo adli Yahudi bankasina ipotek ettirenlerle, olasi bir afette çiftçimizin yaninda ve tarlasinda olanlari bilir ve ayirir”dedi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °