Hirsizlari Jandarma Kiskivrak Yakaladi

HIRSIZLARI JANDARMA KISKIVRAK YAKALADI

Gündem 3.06.2020 17:56:55 0
Hirsizlari Jandarma Kiskivrak Yakaladi

26.05.2020 günü saat: 12.00 siralarinda Afyonkarahisar ili Hocalar Ilçesi Örtülü Köyü nüfusuna kayitli olan ve yurt disinda ikamet eden M.K., L.K. ve Ç.Y. isimli sahislara ait evlerden hirsizlik yapildigi tespit edilmistir.

II Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan bölgede yapilan detayli arastirmalar neticesinde, O.Y. isimli süpheli sahis yakalanmis, süphelinin bahse konu hirsizlik olayi ile ilgili olarak alinan ifadesinde hirsizlik olayini H.K. isimli süpheli ile birlikte gerçeklestirdikleri ve H.K.’nin çaldiklari malzemelerle birlikte Denizli Iline gittigi tespit edilmistir.

27.05.2020 tarihinde Denizli II Jandarma Komutanligi ile birlikte Denizli Ilinde gerçeklestirilen operasyon neticesinde; Honaz Ilçesi Sanayi Sitesinde bulunan bir adreste (1) adet hilti, Pamukkale ilçesinde bulunan bir adreste (2) adet tost makinasi, (1) adet zimpara makinasi, (2) adet fön makinasi, (1) adet degabaj (sunta kesme) makinasi, (1) adet planya (ahsap silme) makinasi, (1) adet mutfak robotu, (2) adet matkap, (18) parça matkap ucu, (2) adet plazma televizyon (1) adet lokma anahtar takimi, (1) adet plastik boru kaynak makinasi ve (1) adet tartiya el konularak, bahse konu hirsizlik malzemeleri sahibine teslim edilmistir.

O.Y. isimli süpheli sahis alinan ifadesinin ardindan gözaltina alinarak, adli makamlara sevk edilmis olup, H.K. isimli süpheliyi arama çalismalarina devam edilmektedir.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °