Karantinada Kaldigi Ögrenci Yurdundaki Odaya Para Birakti

Karantinada kaldigi ögrenci yurdundaki odaya para birakti

Gündem 6.06.2020 14:26:25 0
Karantinada Kaldigi Ögrenci Yurdundaki Odaya Para Birakti

Afyonkarahisar’da geçtigimiz ay kiz ögrenci yurdunda 14 gün karantinada kalan ve Irak’tan gelen bir vatandas, daha önce yurtta kalan ögrenciye tesekkür mektubu ile bir miktar para biraktigi ortaya çikti.
Korona virüs (Covid-19) salgini sürecinde geçtigimiz ay Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’ya ait Bacim Sultan Kiz Ögrenci Yurdunda, yurtdisindan gelen vatandaslar 14 günlük karantina süreci boyunca misafir edilmisti.

Irak’in Basra kentinden uçakla getirilerek Afyonkarahisar’daki kiz ögrenci yurdunda 14 gün karantinada bulunan bir vatandasta kaldigi odada daha önce yasayan kiz ögrenciye mektup ile bir miktar para biraktigi ortaya çikti. Sehirlerarasi seyahat kisitlamisinin kaldirilmasinin ardindan odasindaki esyalarini toplamak üzere gelen kiz ögrenci, odasinda “Bir miktar para biraktim, iyi günlerde harcayin. Basarilar” yazili bir zarf ile karsilasti.

Zarfin içerisinden ayrica birde odada kiz ögrenciye ait kisisel esyalari nereye koyduguna dairde bir bilgilendirme notu çikti.
Zarfi alan kiz ögrencide zarfin fotografini sosyal medya hesabindan paylasarak, “Afyonkarahisar Bacim Sultan Kiz Ögrenci Yurdundaki odamda karantina sürecini tamamlayan kisinin biraktigi not ve bir miktar para.

Hala iyi insanlar var” ifadelerini yazdi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °