Baskan Zeybekten Futbol Takimlarina Çagri: Sporun Merkezine Davetlisiniz

SPOR KOMPLEKSI KAMP SEZONUNA HAZIR

Gündem 8.06.2020 10:27:53 0
Baskan Zeybekten Futbol Takimlarina Çagri: Sporun Merkezine Davetlisiniz

Içerisinde 15 bin kisilik stadyum, 2'si sentetik, 10'u dogal çim olmak üzere 12 futbol sahasi,  bin araçlik otopark, 12 loca, yari olimpik yüzme havuzu, 2 kapali 2 açik tenis kortu, 2 kapali spor salonu, güres egitim merkezi, kamp egitim merkezi, zemini tamamen kauçuk kaplamali atletizm alani ve su kayak tesisinin bulundugu Spor Kompleksi, yaz kampinin yine gözdesi olacak.

 

 

Türkiye’nin en büyük komplekslerinden biri olan Afyonkarahisar Spor Kompleksi; her yil oldugu gibi bu yilda Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve yurt disindan gelen takimlarin kamp merkezi olacak

.Spor Kompleksi’nin hizmete girmesi ve mevcut termal otellerle birlikte termal- spor turizminde büyük bir atilim yapan Afyonkarahisar, özellikle yaz kampi dönemlerinde birçok futbol kulübünün tercih ettigi il oldu.

 Afyonkarahisar’in dogasiyla, tesisleriyle, serin havasiyla, sporcu beslenmesiyle üst düzey kent olduguna dikkat çeken Belediye Baskani Mehmet Zeybek,  güzel bir kamp sezonu geçirmek isteyen takimlari Afyonkarahisar’a davet etti.

 Birçok futbol takiminin kentimizde kamp yapmak için müracaatta bulundugunu aktaran Baskan Zeybek;  takimlarin sehrimize olan ilgisinin her yil arttigina dikkat çekti.Gerek yerli gerekse yabanci takimlarin Afyonkarahisar’dan memnun ayrildigini ifade eden Baskan Zeybek; Zafer’in Termal’in, Mermer’in ve gidanin baskenti olan Afyonkarahisar, spor turizminin de baskenti olma yolunda ilerledigini kaydetti.

Sehrimizin spor sehri olma yolunda emin adimlarla ilerledigini dile getiren Baskan Zeybek,  Afyonkarahisar’in düsük nem oraniyla spor müsabakalari için ideal bir iklime sahip oldugunu söyleyerek tüm takimlara “Sporun merkezine davetlisiniz” dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °