Ekrem Imamoglundan Chpli Belediyelere Destek Sözü

Ekrem Imamoglu'ndan CHP'li belediyelere destek sözü

Gündem 11.06.2020 17:15:35 0
Ekrem Imamoglundan Chpli Belediyelere Destek Sözü

Ekrem Imamoglu'ndan CHP'li belediyelere destek sözü

 

Afyonkarahisar'daki CHP'li Belediye Baskanlari, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Baskanlik Divani Katip Üyesi Av. Burcu Köksal ile birlikte Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu'nu ziyaret ettiler. IBB Baskani Imamoglu, CHP'li Belediye Baskanlarina tam destek sözü verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskanlik Divani Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, beraberinde Dazkiri Belediye Baskani Ismail Taylan, Ihsaniye Belediye Baskani Tunay Türkmen ve Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz ile birlikte Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu'nu ziyaret etti. 

Milletvekili Av. Burcu Köksal belirli periyotlarda CHP'li Belediye Baskanlari, örgütler ve partililerle birlikte gerçeklestirdigi ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Milletvekili Köksal ve beraberindeki heyet Florya'daki baskanlik makaminda IBB Baskani Ekrem Imamoglu'nu ziyaret etti.

IMAMOGLU'NDAN, CHP'LI BASKANLARA DESTEK SÖZÜ

Afyonkarahisar'daki yerel yönetimlerdeki projelerin degerlendirildigi ziyarette konusan IBB Baskani Ekrem Imamoglu ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Burcu hanimin çalismalarini takdirle izliyoruz, biliyorsunuz

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi seçimleri iki defa yapildi. Burcu hanim Istanbul seçimlerinde görevli 39 Milletvekilimizden birisiydi. Sicaklarda mahalle mahalle nasil çalistigini biliyorum, oy çuvallarinin üzerinde günlerce bekledigini bizim unutmamiz mümkün degil. Sayin vekilimiz ayni zamanda Afyonkarahisar'daki Belediye Baskanlarimizin çalismalarini da zaman zaman bizlere aktariyor. CHP'li belediyeler olarak maksimum isbirligi içerisinde Türkiye'de örnek bir yerel yönetim sergileyecegiz.

Tüm deneyimlerimizi birlestirerek vatandaslarimizin bekledigi hizmeti CHP'li belediyeler olarak gerçeklestirecegiz

. Çalismalar ortak akilla isbirligi içerisinde olmali. Ben Afyonkarahisar'daki CHP'li Belediye Baskanlarimiza projelerinde tam destek sözü veriyorum. Nazik ziyaretiniz için hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Çalismalarinizda basarilar diliyorum." dedi.

DERMAN BELEDIYECILIGI ILE HIZMET VERIYORUZ

CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, IBB Baskani Ekrem Imamoglu'na kendilerini kabullerinden dolayi tesekkür ederek, Afyonkarahisar'daki tüm CHP örgütleri ile CHP'li belediye baskanlari ile uyum içerisinde çalistiklarini belirterek, "El ele vererek seçim döneminde baskanlarimizin verdigi vaatlerini yerine getirmesi için çalisiyoruz.

Önümüzdeki görev süremiz boyunca CHP'li belediyelerimiz 'sosyal belediyecilik' anlayisi ile seffaf ve halkçi belediyecilikle yönetilecek.

CHP'nin 'Derman Belediyeciligi' politikasi ile yurttaslarimizin yüzünü güldürmeye devam edecegiz.

Partimizin insan odakli hizmet anlayisi ile halkimiza hizmet vererek projelerin hayata geçmesi için var gücümüzle çalisiyoruz.

Sizinde Afyonkarahisar'daki Belediye Baskanlarimiza vermis oldugunuz destek sözü ile yerel yönetimlerdeki basarimiz daha da artacak." ifadelerini kullandi.

Öte yandan ziyaretin anisina CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, IBB Baskani Ekrem Imamoglu'na Atatürk portresi, CHP Dazkiri Belediye Baskani Ismail Taylan'da meshur Dazkiri Halisi ve belediye tarafindan üretilen hashas ezmesini, Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz ise meshur Dereçine kirazini hediye ederken, Ihsaniye Belediye Baskani Tunay Türkmen'de Frig Vadisi figürlü plaket takdim etti.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °