Seyir Halindeki Araca Yildirim Düstü, 3 Kisi Ölümden Döndü

Seyir halindeki araca yildirim düstü, 3 kisi ölümden döndü

Gündem 16.06.2020 13:09:03 0
Seyir Halindeki Araca Yildirim Düstü, 3 Kisi Ölümden Döndü

 Istanbul’dan Afyonkarahisar’a seyir halinde bulunan bir araca yildirim düstü. Araçta bulunan 3 kisinin ölümden döndügü yildirim düsme ani ise cep telefonu kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.
Milyonda bir yasanan olay Afyonkarahisarli bir ailenin basina geldi. Istanbul’dan memleketi Afyonkarahisar’in Bolvadin ilçesine gelmek üzere esi ve kizi ile birlikte yola çikan Ahmet Dere’nin aracina Eskisehir yakinlarinda yildirim düstü. Yildirimin düstügü sirada ise cep telefonu kamerasi kayittaydi.

Yildirim düsme aninin saniye saniye görüntülendigi anlarda ise 3 kisi ölümden döndü. Aracin antenine isabet eden yildirim düsmesi sonrasi araç çalismadi. Daha sonra çekici yardimi ile Afyonkarahisar’a getirilen araç serviste bakim ve onarima alindi.
Ailesi ile birlikte ölümden dönen Ahmet Dere, olay anini anlatti.

Dere, “Istanbul’dan çiktim memleketime gelmek üzere. Eskisehir sinirini geçtikten sonra asiri sekilde yagmur vardi.

Simsekler atiyordu ve o arada arabamizin simsek aldigini far ettik.

Bir patlama geldi. Ondan sonra stop ettik. Arabada esim vardi, kizim vardi ve ben vardim. O sirada tesadüfen kizim telefonla sagi solu çekiyormus isabet olmus.

Yildirim anten kablosunun oldugu yere düstü.

Daha önce böyle degildi, anteni falan vardi, onlar düsmüs bunlarda yanmis bir sekilde basimiza geldi. Daha sonra aracimiz çalismadi.

Çekici yardimiyla Bolvadin’e geldik. Daha sonra servise getirdik arabamizi yaptirmaya.

Beyinde bir sikinti oldugunu duyduk. Yildirim attigi sirada arabanin içerisindeydik ve o ani yasadik. Allah korudu kesinlikle ölümden döndük

Allah muhafaza kurtulma sansimiz yoktu, simdi ufak bir sikintisi oldu” diye konustu.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °