Afyonkarahisara Atanan Vali Gökmen Çiçek Görevine Basladi

Afyonkarahisar’a atanan Vali Gökmen Çiçek görevine basladi

Gündem 19.06.2020 10:33:16 0
Afyonkarahisara Atanan Vali Gökmen Çiçek Görevine Basladi

 Afyonkarahisar’a vali olarak atanan Içisleri Bakanligi Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek, görevine basladi. Vali Çiçek ilk mesai gününde açiklamalarda bulanarak Korona virüste tehlikenin henüz bitmedigini, mücedeleye devam edeceklerini kaydetti.
Vali Gökmen Çiçek, valilik önünde Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Jandarma Komutani Hamza Çömez, Il Emniyet Müdürü Ali Temiz, vali yardimcilari, kaymakamlar ve valilik personeli tarafindan karsilandi.

Vali Çiçek karsilama heyetiyle tek tek tanistiktan sonra karsilama mangasini selamladi.
Vali Gökmen Çiçek daha sonra basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Afyonkarahisar’in gastronomi alaninda hak ettigi yeri fazlasiyla alacagini belirten Vali Çiçek, “Gelmeden önce gastronominin Afyon için ne kadar önemli oldugunu hele son zamanlarda yapilan çalismalari gördüm.

Bunlarla ilgili ilk haftadan itibaren ciddi bir çalisma yapmak istiyorum. Ama önce bunlarla ilgili sizlerle de fikir alisverisinde bulunup, ortak akli bularak çalismak istiyorum.

Ama ne kadar önemli oldugunu sehir için biliyorum. Afyonkarahisar insallah gastronomi alaninda hak ettigi yerin daha fazlasini alacak” dedi.
“Korona virüsle mücadeleye devam edecegiz”
Bir gazetecinin “Korona virüs gibi küresel bir salgin ile mücadele edildigi bir dönemde Afyonkarahisar’a vali olarak geldiniz. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Vali Çiçek, “Tehlikenin büyük ölçü de kontrol altina almaya çalistigimiz, hatta büyük asama kaydettigimiz asikar. Ama rakamlar ortadadir ki tehlike henüz bitmis degil.

Tehlike henüz geçmis degil, ayni sekilde çalismamiza devam edecegiz.

Maske hijyen konusunda tüm duyarliligimiz ayni sekilde devam edecek. Insallah en yakin zamanda pandeminin ilk sürecinden itibaren büyük basari gösterdigimiz mücadelemize devam edecegiz” diye cevap verdi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °