Erenler Sakinleri ‘Hizmeti Belediyeden Almak Istiyoruz”

“MUHTARLARIMIZLA ISTISARE EDECEGIZ”

Gündem 19.06.2020 19:14:45 0
Erenler Sakinleri ‘Hizmeti Belediyeden Almak Istiyoruz”

ERENLER SAKINLERI ‘HIZMETI BELEDIYEDEN ALMAK ISTIYORUZ”

            Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Erenler Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Alti yil önce mahalle statüsüne dönüsen Afyonkarahisar Merkeze bagli 10 mahallenin Yargitay’a yapilan itiraz sonucu köye dönüstürülmesine karar verilmesinin ardindan Erenler Mahalle sakinleri mahalle statüsünde kalarak, Afyonkarahisar Belediyesi’nden hizmet almak istediklerini ifade etti.

“MUHTARLARIMIZLA ISTISARE EDECEGIZ”

Hukuki olarak karar düzeltme davasi açabileceklerini ifade eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek, önümüzdeki hafta 10 köyün muhtarlariyla bir araya geleceklerini söyledi. Konu hakkinda muhtarlarla istisare yapacaklarini söyleyen Baskan Zeybek; “ Bu toplantida muhtarlarimizin, fikirlerini alacagiz. Yaptigimiz bu degerlendirmelerin neticesinde karar düzeltme davasi açacagiz” dedi.

“BELEDIYEMIZIN HIZMETLERINDEN MEMNUNUZ”

Erenler Mahalle Muhtari Hasan Çavlan, köy statüsünde kalmak istemediklerini söyleyerek Afyonkarahisar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarini söyledi.Belediye Baskani Mehmet Zeybek’ten taleplerini de ileten Muhtar Çavlan; “Mezarligimizin bakima ve ayni zamanda çevre düzenlemesine ihtiyaci var. Ayrica köyümüzün ortasinda yer alan arazimize modern bir park yapilmasini talep ediyoruz.

Yine sakinlerimizin kullanimi için dügün salonuna ihtiyacimiz var. Sagolsun Baskanimiz göreve geldiginden bu yana Erenler’in gelisimine büyük önem veriyor. Taleplerimizi dinliyor, çözüm üretiyor. Insallah Belediyemizin yapacagi itirazla yeniden mahalle statüsüne dönüsecegiz” dedi.  

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °