Vali Gökmen Çiçekin Babalar Günü Mesaji

VALI GÖKMEN ÇIÇEK’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Gündem 21.06.2020 16:34:48 0
Vali Gökmen Çiçekin Babalar Günü Mesaji

Saglikli bir birey olarak hayatimiza devam edebilmemizin yolu anne ve baba sevgisi ve sefkatini tam anlamiyla hissedebilmekle mümkündür.

Her ailede gölgesinde huzur buldugumuz, ailenin temel diregi, koruyucusu babalardir.

Aile degerlerimizin korunmasinda, adalet, paylasma, sorumluluk, sevgi, saygi, otorite gibi hayati degerlerin kusaktan kusaga aktarilmasinda da önemli bir rol üstlenmektedir.

Ailesi için her türlü fedakârliga gögüs geren, ailesinin mutlulugu için gece gündüz çalisan, gelecege güvenle bakmamizi saglayan babalar, saygi ve sevgiyi fazlasiyla hak etmektedirler.

Elimizden tutan, bizlere yol gösteren, sefkatin ve güvenin sembolü babalar, sirtimizi güvenle yasladigimiz en büyük dayanagimizdir.

Üzerimizde sonsuz emekleri olan anne ve babalarimizin rizasini kazanmak, gönüllerini hos tutmak, saygi, sevgi, hürmet ve vefayi eksik etmemek bizlere düsen en büyük görevdir. 

Basta bin bir emekle yetistirdikleri degerli evlatlarini vatanimiz için feda eden aziz sehitlerimizin babalari olmak üzere, hayatimizin her aninda varliklariyla evlatlarina en büyük güç olan, sefkatli ellerini omuzlarimizda her daim hissettigimiz tüm babalarin

Babalar Günü’nü kutluyorum.  

 


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °