Bayraktepe Mezarliginda Yapili Kabirler Tahsise Sunuluyor

BAYRAKTEPE MEZARLIGINDA YAPILI KABIRLER TAHSISE SUNULUYOR

Gündem 2.07.2020 14:41:27 0
Bayraktepe Mezarliginda Yapili Kabirler Tahsise Sunuluyor

 

   Afyonkarahisar Belediyesi Bayraktepe Mezarliginda olusturdugu kabirleri belirlenen bedelleri karsiliginda tahsise sunacak.  Bayraktepe Mezarliginda girisinde tespit edilen iki, üç ve dört gözden olusan bin adet mezarin tahsis bedel ve sartlari belirlendi.  

   Kabirlerin ticari amaçla kullanimini ve el degistirmesini önlemek istediklerini ifade eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “Bayraktepe Mezarligimizin girisinde yeni mezar yerleri olusturduk.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan yapimina devam ettigimiz kabirlerimizin ticari amaçli kullanimi ve el degistirmesini önlemek istiyoruz.  Bu amaçla göz basi pesin 4 bin 500, taksitli 5 bin TL olarak belirledigimiz kabirlerimizi kura ile hak sahiplerine teslim edecegiz. Bundan böyle kabirlerin satis ve devirleri belirli bir ücret ve Belediyemiz Encümeni bilgisi dâhilinde yapilacak.

Maalesef kabirler yetkili olmayan kisiler tarafindan fahis fiyatlarla satisa sunuluyor. Insallah bu düzenlememizle yasanan magduriyeti ortadan kaldirmayi hedefliyoruz. ” dedi. 

  Bayraktepe Mezarligindan kabir almak isteyenlerin 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Belediye veznelerimizden alacaklari makbuz karsiliginda kura çekiminin ardindan tahsis sözlesmeleri imzalanacak.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °