Mezar Yerlerini Kura Ile Belirlediler

Mezar yerlerini kur'a ile belirlediler

Gündem 7.07.2020 09:29:39 0
Mezar Yerlerini Kura Ile Belirlediler

 Afyonkarahisar Belediyesi, Bayraktepe Mezarliginda yaptigi kabirler kur'a ile hak sahiplerine verilmeye baslandi. Kabirlerin hak sahiplerinin belirlendigi kur'a çekimi, Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve Baskan Yardimcisi Murat Öner baskanliginda gerçeklesti.
Bayraktepe Mezarliginda girisinde tespit edilen iki, üç ve dört gözden olusan bin adet mezar için basvurular alinmaya basladi. Tahsislerin hakkaniyet olmasi konusunda titiz davrandiklarini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Zeybek, yapili iki, üç ve dört gözden olusan tüm mezarlarin kur'a ile belirlenecegini söyledi.

Kabirlerin ticari amaçla kullanimini ve el degistirmesini önlemek istediklerini ifade eden Baskan Zeybek, “Bayraktepe Mezarligimizin girisinde yeni mezar yerleri olusturduk.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan yapimina devam ettigimiz kabirlerimiz son derece düzenli ve saglam olup hiçbir saibeye meydan vermeden, kur'alarini çekip, tahsislerini imzaliyoruz.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak hali, vakti yerinde olmayan vatandaslarimizin da Allah geçinden versin cenaze definlerini yapmak bizim görevimizdir” dedi.
Öte yandan, kabirlere göz basina pesin 4 bin 500, taksitli 5 bin TL fiyat belirlendigi ögrenildi.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °